Állítólag már több szervezet is megkereste a NASA-t, hogy magyarázza már meg azokat a SOHO napfigyelő műhold által készített fotókat, amelyeken egy hatalmas fekete kockával takartak ki valamit. A felvételek vírusként terjkednek a neten, és mindenki elméleteket gyárt, mi lehet annyira titkos, hogy el kell rejteni…

A Solar Heliospheric Observatory (SOHO) műhold 2016 május 2-i képein is felbukkant az a rejtélyes “űrkocka”, amely már évek óta visszatérő szereplője a földönkívüliekkel és az  összeesküvés-elméletekkel foglalkozó internetes oldalaknak.

nap-kocka-ufo

Mivel elfogadható hivatalos magyarázat eddig nem született, mindenki különféle elméletekkel állt elő. A hivatalos szakértők szerint csak egyszerű adatátviteli képhibáról van szó, de ezt senki sem hiszi el.

Sokak szerint jól látszik, hogy a kocka szándékosan fed el valami nem oda illő dolgot.

Mások azonban elfogadják amit látnak, s egy gigantikus földönkívüli űrkockának vélik a jelenséget, egyfajta űrbéli bázisnak, ami időről-időre viszatér a Naphoz, hogy feltöltődjön energiával.

És ezt észlelted már?  Repülőgépről vettek videóra egy UFO-t Kazahsztán felett

A napokban azonban kiszivágott egy állítólagos NASA felvétel, amely lerántja a leplet a különös anomáliáról. Ez viszont annyira megdöbbentő, hogy az ufológusoknak is elakadt a szavuk.

A felvételen egy hatalmas, bolygó méretű, furcsa alakú objektum látható Napunk közelében, amint magába szívja a kilövellő forró anyagot és gázokat.

Tisztán látszik egy földönkívüli anyahajó tankolás közben!

Az UFO-vadászok ezt már többször is megszellőztették, illetve hasonló, de nem ennyire egyértelmű felvételek is előkerültek már a Nap közelében felbukkanó hatalmas anomáliákról. 

Természetesen a felvétel valódisága erősen megkérdőjelezhető, mert nem a NASA által hivatalosan közzétett képkockákról van szó! Eredete kétséges… Hasonló videókat könyűszerrel hamisíthatnak is a hozzáértők, de felmerül a kérdés, hogy miért tennék? Szenzációhajhászás? Kattintásvadászat? Elterelés? Vagy mégiscsak van odakint valami olyasmi, amiről jobb ha nem tudunk?