Nem ez az első alkalom, hogy furcsa fényjelenségek bukkannak fel a puszító földrengések előtt. Legutóbb az ecuadori földmozgások alkalmával figyeltek meg hasonlót…

Október 26-án 5,5-ös és 6,1-es erősségű földmozgás rázta meg Olaszország középső részét, majd vasárnap 6,6 erősséggel remegett meg a föld, ami több mint harminc éve a legerősebb földmozgás volt Olaszországban. Október 3-án pedig 5-ös erősség rengéseket észleltek… Az alábbi képeket 2-án lőtték szintén Olaszországban.

A furcsa, első pillantásra felhőnek tűnő objektum gyöngyház fénnyel ragyogott az égbolton, miközben körülötte kisebb fénygömbök repkedtek…

Történelmi források is utalnak rá, hogy a nagyobb földmozgások és vulkánkitörések előtt sokszor láttak különös fényeket, vagy hátborzongató, beazonosíthatatlan forrású hangokat hallottak a világ számos pontján. De olyan is előfordult, hogy a folyók, tavak habzani kezdtek a környéken… A jelenségek a kutatók előtt sem ismeretlenek, de a mai napig nincs rájuk elfogadott tudományos magyarázat.

2016 tavaszán Ecuádorban és Japánban is észleltek hasonló különös jelenségeket a pusztító földrengéseket megelőzően.

A bátrabb feltételezések szerint a különös fények földönkívüliek, vagy időutazók járművei lehetnek, akik egyfajta katasztrófaturistaként jelennek meg az adott helyen, hogy „élvezzék az előadást”.

És ezt észlelted már?  Különös tárgyat rögzített az űrállomás kamerája!

Bármi is volt a különös jelenség, az egybeesés elgondolkodtató…