A NASA Curiosity marsjárójának legfrisebb nagyfelbontású fotóin újabb érdekes anomáliákat fedeztek fel az UFO-vadászok. Vajon tényleg marslakók követik a rovert?

A vörös bolygón vándorló marsjárók fotóit bárki kedvére böngészheti a NASA weboldalain, sőt, felkerültek a gigapan nevű weboldalra is, ahol kényelmesen, és alaposan böngészhetjük őket, kedvünkre ránagyítva egy-egy érdekesebb részre. Az egyik ilyen fotón vett észre több furcsa anomáliát egy UFO-kutató. Több olyan alakzatra is felfigyelt, amelyek leginkább valamilyen humanoid alakú élőlényre hasonlítanak, akik a marsi sziklák mögül figyelik a rover minden mozdulatát.

Ha ez igaz, akkor igen nehéz dolguk lehet az apró marslakóknak, hiszen sziklától-szikláig kell lopózniuk, és ügyelniük kell arra is, hogy ne kerüljenek a kamerák látószögébe. Jelen esetben úgy fest, ez nem mindíg sikerül nekik.

És ezt észlelted már?  Az idegenek felfigyeltek a lézerrel töketlenkedő UFO-vadászra és...

Az ufókat és a földönkívüli életet kétségbe vonó tudósok már csak legyintenek az ehhez hasonló “felfedezésekre”. Szerintük azért látnak mindehol arcokat és alakokat az UFO-vadászok a marsi fotókon, mert egy, az emberben az ősi időkből visszamaradt egy képesség, ami tudat alatt is azonnal észreveszi a veszélyes, élőlényre hasonlító formákat. Alighanem ezért is maradt fenn az emberiség… A modern időkben ez a képesség azonban már hasztalan… legfeljebb az UFO-vadászok használják, de ők is rosszul.

Persze ez még nem magyarázat a több száz, hasonló jelenségre, amelyeket szintén a marsjárók fotóin vettek észre… Némelyik egészen elképesztő!