Még az express brit porál is lehozta a hírt, miszerint kiverte a biztosítékot az UFO-vadászoknál az a Marsról érkezett bizarr fotó, amelyen egy megkövesedett humanoid jellegű koponya látható.

A Mars poros dűnéi közt heverő fosszilizálódott koponya hírére a sokat látott UFO-vadászok is ledöbbentek. Úgy tűnik olyan bizonyíték hullott az ölükbe, ami végre alátámaszthatja kedvenc elméletüket, miszerint létezett az élet, sőt egy civilizáció is a Marson, ami mára teljesen elpusztult.
A 45 éves Joe White akadt a megdöbbentő fotóra, miközben a neten mindenki által elérhető NASA adatbázist böngészte a legfrissebb fotók után. Szerinte igen jól kivehető az ősi marslakó koponyája az üledékes kőzetbe ágyazódva. A felfedezését meg is osztotta az ArtAlienTV nevű YouTube-csatornáján.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes, ragyogó vörös köd gomolygott a Nemzetközi Űrállomás körül

“Mindenki hagyja figyelmen kívül a hivatalos dogmát és használja a saját szemeit!” – írta a videójához.

Többen is megjegezték, hogy valóban úgy tűnik, mintha egy koponya lenne, mivel olyan részletek láthatóak rajta, amelyek természetes körülmények közt nem jöhetnek létre egyazon helyen. Mások persze rögtön fanyalogni kezdtek, mert szerintük csak pár lyuk látható a sziklán, a többit a fantáziánk, no és a photoshop varázsolta csak oda…