Már korábban is talákoztunk azzal az idősödő, kopasz úriemberrel, aki azt állította, hogy 1982-ben egy titkos program keretében több időutazáson vett rész. Az egyik utazása alkalmával 2018-ba is ellátogatott és találkozott saját magával. Most előkerült a videó is…

Alexander Smith sztorija szerint még 1982-ben egy titkos CIA-projekt részeseként utaztatták előre az időben 2118-ba. Az ApexTV felvételén akkor még egy furcsa fotót is bemutatott a jövőbeni nagyvárosról, ahol járt. Később ennek a fotónak a másolata miatt kezdék üldözni… Erről itt olvashatsz bővebben!

Az időutazó most egy újabb érdekes videóval rukkolt elő: “Amikor fiatal voltam, részt vettem egy olyan kísérletben is, amelyben 2018-ba utaztam, és találkoztam a jövendő énemmel.” Az Apex TV YouTube-on megosztott bizarr videóján valóban felismerhető a korábbi felvételről az idős férfi, viszont akivel beszélget, annak biztonsági okokból el van homályosítva az arca. “Mások is lehetnek ezen az idősíkon abból a korból, és ha felismernék az akkori arcomat, bizony nagy bajba kerülhetnék a nyolcvanas években…”




És ezt észlelted már?  A tudósok figyelmeztetnek: 100 év múlva kihalhat az emberiség!

“Ugyanazt az életet élted, mint én…”

Miután találkozott a nyolcvanas évekből érkezett önmagával, arra a furcsa következtetésre jutott, hogy az emberiség állandó ciklusban létezik. “Egy hurokban élünk.” mondta. “Végtelen számú valóság létezik, és mi egyszerűen egy ilyen hurokba megyünk. Ez az egyik legfontosabb dolog.”

A hihetetlen találkozás az időutazó szerint megváltoztatja a világ idővonalát. Hogy ez mit jelent, sajnos nem fejtette ki… Emellett ragaszkodott ahhoz is, hogy a saját múltbéli énjével való találkozás nem okozott időparadoxont, hiszen a múltbéli és a jelenkori énje más-más párhuzamosan létező valóságból származik, így nem jöhet létre a filmekből is ismert paradoxon. Nincsenek hatással egymás valóságára.

A videó megtekintése után sokan kételkednek annak valódiságában. Egyeseknek feltűnt, hogy a szereplők ruhái túlméretezettek, az öregen mintha maszk lenne, és az egész olyan, mintha csak két pocsék színész ülne egy félresikerült meghallgatáson… Másokat viszont ezek a részletek nem zavartak, mert a valóság nem tökéletes, ők azt mondják nem a körítés a lényeg, hanem a mondanivaló! Mi alakítjuk a világ jövőjét, és semmi sincs eleve megírva…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli katasztrófaturisták figyelték az olasz földrengéseket