A szemtanú 2018. szeptember 9-én éppen megállt tankolni az izlandi Reykjavik közelében lévő egyik benzinkútnál, amikor felfigyelt egy furcsa felhőre. Természetesen csinált egy videót róla.

A felvételen a naplemente által megvilágított, csodálatos színekben pompázó felhőket látunk. És még valamit… egy hatalmas, korong alakú tárgyat, a felhők közt. Olyan óriási méretűt, amit nem lehet nem észrevenni…




“Már rengeteg felhőt fotóztam munkám során, de ennyire szabályos, korong alakú példánnyal még sosem találkoztam. Bárki, bármit is mond, ilyen tökéletes korong alakú felhő nincs. Ez biztos, hogy egy UFO volt…”

A szemtanú lelkesedése ellenére alighanem csak egy különlegesen szép lencse-felhőt sikerült videóra vennie. Ám más UFO-kutatók, akik már nem egy ilyet láttak, valami mást is felfedeztek a videón. A villanyoszloptól balra, egy kicsit lefelé valóban lapul valami a felhők közt, ami kis fantázuával akár egy UFO is lehetett… Körülötte még a felhők is másképpen fodrozódtak…

És ezt észlelted már?  Felbukkant a titokzatos Kék csillag! - Beteljesül a hopi indiánok világvége jóslata!

A felvétel elkerült a MUFON-hoz is, akik a civilek által beküldött UFO-észleléseket gyűjtik és elemzik. Ez a videót is iktatták 94745-es számon és még feldolgozásra vár.