A turisták szájtátva bámulták a különös felhőt, ami a napokban jelent meg a thaiföldi Phuket felett. Olyan döbbenetes volt a látvány, hogy mindenki szó nélkül figyelte, vagy éppen fotózott, videózott…

Egy katasztrófafilmben is megállta volna a helyét az a különös jelenet, amelyet a nemrégiben videózott thaiföldi nyaralása alatt Darren Blakeley az új-zélandi fitneszguru. 2019 április 22-én alkonyat után bizarr, vörös fényben ragyogó felhő bukkant fel a közkedvelt nyaralóhely felett. Az ég teljesen tiszta volt, eltekintv a hatalmas, magányos felhőtől. Ez szúrt szemet a sportembernek is, de a többi turista is felfigyelt rá.

A kíváncsiságot akkor váltotta fel a megdöbbenés, amikor a kósza felhő belsejében elkezdtek villámok csapkodni. A járókelők megálltak, mindenki úgy nézett az égre, mintha csak moziban lennének.

És ezt észlelted már?  Vizelnie kellett a nyugdíjasnak, de végül UFO-fotózás lett belőle...

Az új-zélandi, de jelenleg Szingapúrban élő online fitneszguru Darren azt mondta:

„Elkezdtem filmezni, mert emlékszem arra, hogy őrült érdekesnek tűnt a dolog, és soha nem láttam még semmi hasonlót… Ez volt az egyetlen felhő az égen abban az időben, és nagyon gyorsan mozgott.”

Később visszanézte a felvételét, és furcsa, apró fénypontokat fedezett fel rajta, amelyek, mintha a felhő körül repkedtek volna. „Azt hiszem, az égen levő dolgok UFO-k. Mindenkit lenyűgözte azt, amit láttak, senki sem beszélt – csak megrémültek.”



Természetesen az apró fénypontok, amelyek a felvételen látszódnak, nem UFO-k, hanem a közelben lévő járművek reflektorainak visszaverődései a kamera lencséin. Ettől függetlenül lehet köze az idegeneknek a magányosan villámló felhőhöz, hiszen köztudott, hogy előszeretettel használnak felhőket álcázásul, mivel így az sem tűnik fel senkinek, hogy elektromos kisülések közepette érkeznek a rejtett féregjáratokon az űrhajóik.

És ezt észlelted már?  Ufó zuhant le egy csendes-óceáni lakatlan szigeten - (Megfejtve!)

A kísérteties felvételen jól látható, hogy a járókelők tátott szájjal álltak és a magányos, villámokat szóró felhőt bámulták, az egyébként tiszta égbolton.