Egy durva ausztráliai vihar közepette olyan dolgot sikerült videózni, ami leginkább csak a fantasztikus filmekben látható…

Kevéssé közismert, hogy Ausztrália a Föld egyik UFO-gócpontja. A távoli kontinens nagyrésze még mindíg lakatlan, így ha földönkívüliek lennénk, mi is a kietlen ausztrál sivatagokat választanánk, ha észrevétlenül akarnánk landolni, vagy éppen egy bázis létrehozni. Az ausztrál UFO-vadászok viszont tisztában vannak ezzel, így folyamatosan figyelik az eget, sokan ráadásul infravörös kamerákkal, mert az még a láthatatlanná álcázott UFO-kat is kiszúrja. Az alábbi, 2018. december 3-án készült felvételhez nem kellet ilyen eszköz, csak egy egyszerű mobiltelefon. A videó készítője Kalgoorlie városában éppen egy igen durva vihart videózott, ami ugyan nem szokatlan Ausztráliában, csakhogy a cikázó villámok és a félelmetesen hömpölygő fellegek közepette egyszercsak valami teljesen megdöbbentő dolog bukkant fel.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli bázist rejthet Mexikó legnagyobb működő vulkánja - videóA jelenet szinte felfoghatatlan, ilyet nem minden nap lát az ember, legfeljebb egy modern sci-fi filmben. A vihar közepette egyszercsak egy zölden világító “jelenség” bukkant fel, mintha éppen most lépett volna elő a hiperrtérből, mint a Csillagok háborújának Millennium Falconja.

Egyes UFO-kutatók szerint nyilvánvaló, hogy az UFO-k megjelenésének és a viharoknak köze van egymáshoz. Feltehetően az általuk nyitott féregjáratok, vagy ismeretlen módon működő hajtóműveik vannak ilyen hatással az időjárásra. A felvétellel kapcsolatban néhányan azt a nézetet vallják, hogy nem a hipertérből, vagy másik dimenzióból érkezett az UFO, hanem a föld mélyéből, ahol a feltevések szerint 4-6 kilométeres mélységben létezhetnek földönkívüli támaszpontok. Persze mindezeknek az ellenkezőjére is vannak elméletek. Eszerint a viharokat pont azért hozzák létre, hogy így álcázzák érkezésüket, ami hatalmas energiakisülésekkel társul. Egy villámokat szóró viharfelhő pedig pont ideális ennek elrejtésére.

És ezt észlelted már?  Még ma is találni furcsa fémbarabokat a roswell-i UFO-baleset helyszínén

A teljes videót is mellékeltük, ha kíváncsi vagy az előzményekre:

A szkeptikusok szerint a különös videóra csak egyetlen egyszerű magyarázat vann. Esőcsepp hullott a kamera lencséjére… Persze nekik is mindenre van magyarázatuk, ami vagy igaz, vagy nem, ugyanúgy, ahogyan az UFO-észlelések és videók is.