Úgy tűnik Mexikó környékén igencsak kedvez az időjárás az ufó-észleléseknek. Pár napja egy újabb elképesztő videót tettek közzé egy éjszaka felbukkant ufóról.

2020. július 27-én többen egy azonosítatlan repülő tárgyra lettek figyelmesek a mexikói Cancúnban, az Enrique Rangel környéki 518. régióban. A különös repülő tárgy kékes fénnyel világított, és villogott, miközben, mintha az alakja is változott volna. Az UFO-t levideózó Johanna Loyo kapcsolatba lépett Mexikó legismertebb UFO-kutatójával, akinek saját tévéműsora is van, Carlos Clementével, aki közzétette a videót a csatornáján.




Joanna Loyo, aki az utcáról vette fel a döbbenetes jelenetet, és a megfigyeléséről a közösségi hálózatokon számolt be, a következőket mondta: „Ez volt az első alkalom, hogy én és a férjem egy ilyen hihetetlen megfigyelés tanúi vagyunk. Végül olyan sok évnyi várakozás után sikerült videót és fényképeket készítenünk arról, hogy nem vagyunk egyedül ezen a világon.”

„Azt fogják mondani, hogy őrültek vagyunk, vagy hogy a felvétel hamis! De mi igenis tanúi voltunk annak, amit állítunk, és a felvett videók és fényképes bizonyítékok magukért beszélnek. “

A nő és férje úgy tűnik, már évek óta kémleli az eget, hátha észrevesz valamit. És végre sikerült. De hogy valójában mit is sikerült videóra vennie, igen nehéz megállapítani. Éppúgy lehet egy éjszaka röptetett drón, mint valódi földönkívüli űrhajó…

És ezt észlelted már?  Hatalmas vízalatti ufóbázisra bukkantak! - Már 40 éve keresték!