A nagysikerű zombi-hentelős tévésorozat hetedik évadjának 10. részében valami egészen elképesztő dolgot is rögzítettek a kamerák az élőholtakon kívül.

A legutolsó hely, ahol repülő csészealjak felbukkanását várnánk a The Walking Dead sorozat… De megtörtént! A hetedik évad tizedik részében, 28:27-nél a nézők kiguvvadó szemmel figyelték, amint a főhős, Rick mögött elszáguld egy azonosítatlan repülő tárgy. Úgy látszik az operatőrök, de még a vágók sem figyeltek fel ilyen apróságra. Talán már belefásultak a szétloccsanó fejekbe és a hörögve tántorgó rothadó hullák látványába… De még az is lehet, hogy szándékosan hagyták benne a különös jelenetet.

A sötét tárgy a képernyő jobb szélén tűnik fel és nagy sebességgel száguld a másik irányba… Szemmel láthatóan korong alakja van.

És ezt észlelted már?  Alakváltó UFO bukkant fel a Dél-amerikai Kolumbia felett

Elton Musk, a Dél-afrikai származárú üzletember, aki a Space-X, többször használatos űrrakéták fejlesztésének feje, a múlt héten egyébként is elszólta magát:

“Ha vannak szuperintelligens földönkívüliek, akkor már régen figyelnek minket… Mi pedig nem vagyunk elég okosak ahhoz, hogy ezt észre vegyük!

walking dead ufo 1

Úgy tűnik igaza lehet a fickónakAz eget figyeljük, pedig lehet, hogy a hátunk mögé kellene…

the walking dead

Többet akarsz tudni az UFO-król? Akkor katt ide!