A jelek egyértelműek, a világunk pusztulásra van ítélve: egy hét múlva kezdetét veszi az apokalipszis! Legalábbis a legutóbb elmaradt világégést jósló számmisztikus ezt állítja!

David Meade világvége-kutató, és keresztény számmisztikus szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a pusztulás, ám a Föld és rajta az élet nem egyik napról a másikra semmisül majd meg: hét év szenvedés vár ránk az apokalipszisig. Bár nemrég még teljesen mást állított, és mindenki szeptember 23-án várta a világvégét.

Meade szerint természeti katasztrófák fogják elpusztítani a Földet, földrengések, cunamik és hurrikánok egymást váltva keserítik meg az emberiség életét. Ennek nyomait már most láthatjuk: az amerikai térséget sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig nemrégiben hatalmas földrengés rázta meg. – írja a ripost.hu.

És ezt észlelted már?  Kék UFO: Titkos antigravitációs kémrepülő, vagy földönkívüli űrjármű?

A végső csapást az X-bolygó, azaz a Niburu méri majd a világunkra, amely egyszer csak belecsapódik a Földbe. Ám ezt még megelőzi egy nukleáris háború az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea részvételével.

Meade biztos sötét próféciájában: az augusztus 21. teljes napfogyatkozás, amelyet az amerikai kontinensen lehetett látni, egyértelműen a vég eljövetelének hírnöke volt. Más elméletek szerint az X-bolygónak már szeptember 23-án el kellett volna pusztítania a Földet, de Meade szerint sokan félreértették a szavai. Ugyanakkor a Niburu eljövetele előtt még egy kisebb, egy három kilométer átmérőjű aszteroida, a Féregerdő is súrolni fogja a Földet, újabb katasztrófákat kiváltva.

Meade szerint itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk a béke napjaitól, mert hamarosan elszabadul a pokol!