Egy több, mint 50 éves filmfelvétel került fel az internetre, amelyen olyasvalaki beszél, aki hivatalosan nem is létezik… ráadásul olyasmit mond, amitől a hideg futkározik a hátunkon!

A titokzatos Blue Book Projekt hivatalosan 1951-től 1966-ig gyűjtötte az ufókkal és földönkívüliekkel lapcsolatos észleléseket, dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat… Ennek keretében készült ez a felvétel is, 1964-ben, a hírjedt 51-es körzet egyik hangárában. Állítólag ide szállították az 1947-ben Roswellnél lezuhant repülő csészealj utasait is, és több földönkívüli járművet őriznek itt, mint a világon bárhol…

A furcsa lényt EBE-3 nak nevezik, ami magyarul annyit tesz, a hármas számú földönkívüli biológiai entitás. Ez arra utal, hogy nem ő volt az első élő idegen lény, akit “megvendégeltek” a mai napig szigorú őrizet alatt tartott katonai bázison a nevadai sivatagban.

És ezt észlelted már?  Álcázott UFO-anyahajó jelent meg Belgium felett

Nem csak az a megdöbbentő a felvételben, hogy ki beszél, hanem az is hajmeresztő, amit mond.

Állítása szerint ugyanis a messzi jövőből érkezett, és nem földönkívüli lény, hanem az ember evolúciós leszármazotta. Bár ennek ellenére több ezer fényévet utazott az űrben, hogy visszatérjen az anyabolygóra, mert a távoli jövőben az emberiség elhagyja a Földet egy nukleáris háború miatt.

A jövőből jött fura leszármazottunk azért érkezett, hogy megfigyelje a múltat… Ráadásul kiderül, hogy a világunk pusztulását a politikai és a vallási dogmák okozzák!

Sokan elképedéssel nézték és hallgatták a különös lény mondókáját: Volt, aki elhitte, mások viszont csak jót nevettek a videón, mondván, csak eg jól sikerült CGI, vagyis 3D-s animáció…

A felvétellel kapcsolatban kétkedésre adhat okot, hogy az eredeti feltöltés, emelyet szinte minden ufókkal foglalkozó internetes oldal átvett, egy profi, 3D-s animációkkal foglalkozó cég videócsatornáján bukkant fel először…

És ezt észlelted már?  Ismeretlen eredetű zaj őrjíti meg a világot – de nem mindenki hallja! (És te?)

Persze ott sem állítják, hogy ők  készítették, de igen nagy az esély rá… Sokak szerint nem az a lényeg, hogy valódi-e a felvétel, vagy ügyes hamisítvány, hanem az üzenete.

Ha hagyjuk, hogy az őrült politikai-, és vallási eszmék eluralják a világot, akkor könnyen meglehet, hogy az oly sokat várt és emlegetett világvége sokkal hamarabb bekövetkezik, mintsem gondolnánk!