Az ISS űrállomás kamerái újfent különleges felvétellel örvendeztették meg az ufóvadászok népes táborát 2016 árilis 18-án. Az elképesztő jelenet akár egy sci-fi filmbe is simán beillene…

A nemzetközi űrállomásról érkező, interneten is figyelhető élő közvetítésen ismét hátborzongató jelenet tanúi lehettek az adást nézők. Ezúttal úgy látszik, lankadt a NASA munkatársainak figyelme, és nem kapcsolták le időben a kamerát, ahogyan az jó szokásuk ilyen esetekben.

sugar001.jpg

Egy német ufóvadász a következő jelenetet szúrta ki: A Földről egy azonosítatlan repülő objektum emelkedett fel. Alig, hogy elhagyta a kamera látóterét, szinte  ugyanazon a ponton, ahol eredetileg megjelent, egy hatalmas energiasugár bukkant fel, mintha a távozó jármű utána lőttek volna.

A felvétel az egyik legrégebbi ufófigyelő szervezet, a MUFON weblapján is nyilvántartásba került 75904-es akta néven, mint hiteles észlelés.

És ezt észlelted már?  Közeleg a vég? Ismét felhangzott a földöntúli hangorkán a világ több pontján

Az ufókkal foglalkozó szakemberek szerint az emberiségnek egyelőre még nincs birtokában olyan fegyver, amellyel hasonló nagyságrendű pusztító energiasugarakat lehetne kilőni az űrbe. Ezért könnyen lehet, hogy egy, a földönkívüliek közt zajló háborús incidensnek lehettünk szemtanúi.

sugar001.jpg

A NASA természetesen a legritkább esetekben reagál az ilyen és ehhez hasonló “észlelésekre”. Jobb magyarázat híján így be kell érnünk azzal, amit látunk, illetve az önjelölt szakértők elméleteivel. – írja a ripost.hu.