Az ISS űrállomás kamerái újfent különleges felvétellel örvendeztették meg az ufóvadászok népes táborát 2016 árilis 18-án. Az elképesztő jelenet akár egy sci-fi filmbe is simán beillene…

A nemzetközi űrállomásról érkező, interneten is figyelhető élő közvetítésen ismét hátborzongató jelenet tanúi lehettek az adást nézők. Ezúttal úgy látszik, lankadt a NASA munkatársainak figyelme, és nem kapcsolták le időben a kamerát, ahogyan az jó szokásuk ilyen esetekben.

sugar001.jpg

Egy német ufóvadász a következő jelenetet szúrta ki: A Földről egy azonosítatlan repülő objektum emelkedett fel. Alig, hogy elhagyta a kamera látóterét, szinte  ugyanazon a ponton, ahol eredetileg megjelent, egy hatalmas energiasugár bukkant fel, mintha a távozó jármű utána lőttek volna.

A felvétel az egyik legrégebbi ufófigyelő szervezet, a MUFON weblapján is nyilvántartásba került 75904-es akta néven, mint hiteles észlelés.

És ezt észlelted már?  Energianyalábok futkostak egy álcázott UFO felületén, így simán levideózták!

Az ufókkal foglalkozó szakemberek szerint az emberiségnek egyelőre még nincs birtokában olyan fegyver, amellyel hasonló nagyságrendű pusztító energiasugarakat lehetne kilőni az űrbe. Ezért könnyen lehet, hogy egy, a földönkívüliek közt zajló háborús incidensnek lehettünk szemtanúi.

sugar001.jpg

A NASA természetesen a legritkább esetekben reagál az ilyen és ehhez hasonló “észlelésekre”. Jobb magyarázat híján így be kell érnünk azzal, amit látunk, illetve az önjelölt szakértők elméleteivel. – írja a ripost.hu.