Korábban már többször is észlelték a SOHO napfigyelő műhold felvételein a rejtélyes, kocka alakú azonosítatlan objektumot. A legfrissebb képeken ismét felfedezték!

Visszatért Napunkhoz a NASA napfigyelő műholdja által már többször is lefotózott hatalmas, kocka alakú titkozatos tárgy. Ufóvadászok a műhold legfrissebb képeit tanulmányozva bukkantak rá ismét a különös anomáliára. 

Bár sokan korábban csak adatátviteli vagy képalkotási hibának tartották a jelenséget, de az minduntalan újra felbukkan. A megfigyelések szerint a fény jobban tükröződik a több kilométeres objektum jobb oldalán, vagyis térben el van fordulva, így az ufológusok szerint biztos, hogy nem képhibával vagy hamisítvánnyal van dolgunk. 

kocka-napi-ufo-2.PNG

Ha viszont tényleg a földönkívüli lények egyik hatalmas űrállomása kering a Napunk körül, akkor igen megnehezíti a vele szemben ellenséges támadásokat, hiszen egyik oldala olyan, mint a másik, nincsenek rajta fix, támadható pontok.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli technikát tesztelnek a nemzetközi űrállomáson?

kocka-napi-ufo.PNG

Egyes feltételezések szerint, mivel ilyen közel kering a Naphoz, a hatalmas hőmérséklet miatt nem élnek rajta idegen lények. Automata energiabegyűjtő állomás lehet, ami a Napból távozó ritka gázokat és nehézfémeket fogja be.

Bizonyos időközönként eltűnik, alighanem elszállítja az összegyűjtött anyagokat, majd kirakodás után visszatér eredeti pályájára.

kocka-napi-ufo-3.PNG

Bármi is a különös anomália a műhold fotóin, évről-évre előkerül, és az ufókkal foglalkozó internetes oldalak hírt adnak róla. A NASA eddig még nem kommentálta az észleléseket, és valószínűleg nem is fogja… Ki tudja, miért?