Egy termékeny anomália-vadász különös dologra bukkant a Curiosity marsjáró fotóin. Szerinte egy halott földönkívüli tetemét sikerült véletlenül megörökíteni.

Sokan hobbiként nézegetik a Marsról érkező NASA fotókat, amelyekhez bárki hozzá férhet az interneten keresztül, lévén, hogy közkincsnek számítanak. Általában a köves pusztaságon kívül semi érdekeset nem látnak. De a gyakorlott szemlélők folyton kiszúrnak különös dolgokat… Ezúttal a mars egyik dombjának tetején véltek felfedezni egy érdekes alakzatot.

marsi hulla 2

Egyes vélekedések szerint ez leginkább egy hason fekvő, halott földönkívüli tetemének tűnik.Streetcap1 nevű felhasználó még egy kisebb videót is rittyentett a felfedezése köré. Állítása szerint a videó közzététele után különféle hírszerző ügynökségek kezdték zaklatni a kérdéseikkel. Úgy tűnik valamibe alaposan beletrafálhatott…

A földönkívüliekre vadászó közösségek szerint biztos, hogy egy idegen lény tetemét fedezte fel. A szkeptikusok pedig válltig állítják, hogy csak egy érdekes alakú szikla van a képeken, hiszen ha valódi hulla lett volna, alighanem már réges-régen lebomlott volna… Erre a magyarázat, hogy a halott idegen megkövült halála után, ezért nem hullott porrá… Az igazság alighanem sosem fog már kiderülni.

És ezt észlelted már?  Az amerikai hadsereg elismerte, hogy tőlük szivárgott ki ez az UFO videó

Forrás: disclose.tv