Különös felfedezést tettek az amatőr kutatók egy régi Apollo-programból származó Hold-fotón, és egy új műholdas képen. Lényegében mindkettőn ugyanaz látható, viszont egyiken sem szabadna ott lennie!

A Lunar Reconnaissance Orbiter űrszonda 2009 óta kering a Hold körül, folyamatosan pásztázva azt műszereivel. A lézeres magasságmérő berendezésének adatai alapján a Hold pontos háromdimenziós modelljét állítják elő a NASA-nál. A nagy felbontású ultraibolya-, a hőkemaera és távoli ultraibolya-kamera pedig sötétben is remek képeket készítenek a felszínről az egyre részletesebb Holdtérképek előállításához.

A SecureTeam10 UFO-vadász portál szerkesztői nemrégiben igen érdekes megfigyelést tettek ennek az űrszondának néhány fotóján. Ezek a Holdnak ugyanarról a területéről készültek, mint az Apollo-program több évtizeddel ezelőtt fotózott, kevésbé jó felbontású képei… Ráadásul valami furcsa dolgog is látható rajtuk, aminek elméletileg nem kellene ott lennie. Mivel időben több fotón is szerepel, az UFO-vadászok szerint egészen biztosan, hogy nem hamisítványról van szó, hiszen ezek a NASA fotói. De vajon mi van rajtuk?

És ezt észlelted már?  UFO kényszer leszállás nyomaira bukkantak az Antarktiszon?

holdbazis 02

A felvételeken egy tányér alakú objektum látható, amelyből úgy tűnik, hogy egy hatalmas csőszerű dolgog áll ki. Mintha egy gigantikus kémény lenne, vagy talán egy a felszín alatt megbúvó hatalmas bánya, vagy holdbázis szellőző nyílása. Az objektum a régi, és a friss képeken is jól látszik.

holdbazis 01

A SecureTeam10 szerint a képek bizonyítják, hogy idegen bázisok találhatóak a Holdon. A legújabb összeesküvés-elméletek tükrében viszont kérdéses, hogy földönkívüliek építették-e, vagy az amerikaiak titkos űrprogramjának keretében emelték azokat évtizedekkel ezelőtt. Még Scott C. Waring az ufosightingsdaily.com a népszerű UFO-portál szerkesztője is valódinak tartja a felvételeket, hiszen két különböző forrásból származnak.

Emellett más anomáliák is előkerültek. Többek közt egy szinte szabályos háromszögletű alakzat. Ez is inkább tűnik mesterséges dolognak, mint egy becsapódott meteorit kráterének… Most már biztos, hogy valakik szorgalmasan tevékenykedtek, vagy még most is tevékenykednek a Holdunkon… Csak idő kérdése, hogy kiderüljön az igazság…

És ezt észlelted már?  Ismét felbukkant Szolvákiában a rejtélyes zöld UFO

holdbazis 03