Sok szakértő aggódik, mert az azonosítatlan repülő tárgyak egyre gyakrabban veszélyesen közel repülnek utasszállító repülőgépekhez.

Az utóbbi időben egyre több pilóta számol be olyan eseményekről,  amikor a repülőgépek közelében ismeretlen repülő tárgyak bukkannak fel, vagy ütköznek nekik. Ausztráliában kis híján összeütközött egy UFO egy utasszállító géppel, és egy angol repülőgép pilótája is az utolsó pillanatban rántotta el a gépet az ütközés elől egy hasonló esetben…

A legutóbb Portugáliában számolt be egy ilyen esetről egy fotós, aki a reptér melleti lakása erkélyéről a le és felszálló gépeket fényképezte 2017. július 30-án. A szemtanú szerint a Lufthansa A340-es lisszaboni járata mögött bukkant fel egy ismeretlen objektum igen nagy sebességgel.

És ezt észlelted már?  Bedöglött egy csészelaj álcázó berendezése San Antonio felett?

Először azt hitte, hogy csak egy madár repült bele a felvételbe, így nem is foglalkozott vele. Csak később, amikor az asztali számítógépére letöltötte a képeket, és kinagyította őket, vette észre, hogy a különös tárgy bizony nem madár. De nem is egy másik gép!

“A bíborszínű tárgy mozgás nagyon gyors volt, és egy pillanat alatt a gép mögé került… “

A fotós elküldte a képét a cilvil UFO-észlelésekkel foglalkozó szervezetnek is, a MUFON-nak, hátha ők meg tudják mondani mi lehetett…  Egyelőre nem válaszoltak, de az észlelést iktatták a rendszerükbe.