Bár a hatóságok már rendőrségi nyomozást követelnek, a perui földönkívüli múmiákat feltáró szervezet ragaszkodik az igazához, és hozzáláttak az ötödik, egy idegen csecsemő múmiájának vizsgálatához.

Mint korábban megírtuk, paranormális kutatók és az ufológusok egy csoportja azt állítja, hogy a perui Nazca-fennsík egy barlangjában öt földönkívüli humanoid lény mumifikált tetemére bukkantak. A testek nagyjából emberszerűek, azt leszámítva, hogy a végtagjaikon öt helyett csak három-három ujj található. A független kutatókból álló csapat váltig állítja, hogy bizonyítékuk van arra, hogy ezek a lények egy másik világból származnak, vagyis földönkívüliek.

Nemrég kiadtak egy új videót, amelyben az ötödik múmiát, egy csecsemőét vizsgálják. Ebben azt állítják, hogy tudományos bizonyítékuk van arra, hogy ezek a lények egy másik világból származnak.

És ezt észlelted már?  A férj 19 földönkívülit kaszabolt le egy karddal, mert el akarták rabolni a feleségét...

Mióta a GAIA Paranormal kiadott egy csomagot, videókat, fotókat és leírásokat a felfedezésükről, amelyek arra utalnak, hogy Peruban talált furcsa testek nem emberek voltak, hanem idegen lények, az egész paranomális és tudományos közösség felfigyelt rájuk. A tudományos körök rögtön bonyolult csalás-sorozatnak kiáltották ki a dolgot, míg a paranormális kutatók inkább forradalmi felfedezésnek gondolják, amely bebizonyítja, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

A vita továbbra is folytatódik, mivel az állítólagos mumifikált idegen maradványokat vizsgáló kutatók mintákat vettek az “idegen baba” testéből is, DNS-, és a szén-dioxid-teszteléshez. A CAT és röntgensugaras vizsgálatokat már elvégezték, éppúgy, mint a többi múmia esetében. Ebből megállapították, hogy a lények testileg ugyan humanoidok, mégis inkább a hüllőkhöz állnak közelebb, mint az emlősökhöz.

És ezt észlelted már?  Őrület: Kiderült, hogy micsoda valójában a rejtélyes Black Knight műhold!

Az RT Español-al készített interjúban Jamie Maussan, ufológus azt mondta: “Tudományos bizonyítékokkal megerősítettük egy másik világ létezését.”

Annak ellenére, hogy számos tudós azzal érvel, hogy a múmiák hamisak, a Gaia.com ragaszkodik ahhoz, hogy komoly vizsgálatot folytassanak. A kétkedő tudósok nyilatkozatot adtak ki az állítólagos felfedezésről, eszerint a teremtmények nem valóságosak, és emberi maradványokből rakták össze őket. Rendőrségi vizsgálatot követelnek, mert szerintük a csoport súlyos régészeti bűncselekményeket követett el.

Bár a titokzatos “lényeket” alapos vizsgálatoknak vetették alá, az emberek szerte a világon vitatják a múmiák valódiságát… Meglátjuk, hogy az ügy lezárultával miféle végeredményekkel rukkol majd elő a független kutatócsoport. Lehet, hogy sikerül bebizonyítaniuk, hogy valóban földönkívüli lényeket találtak?