Nem csak az egyszerű szemtanúk, de már a tudósok is felfigyeltek arra, hogy a nagyobb természeti katasztrófák előtt menetrendszerűen felbukkannak a furcsa fénygömbök az égen.

Az alábbi felvételt 2017 szeptember 7-én, egy nappal a mexikói földrengés előtt vették fel az amerikai/mexikói határon. Rengetegen látták a különös fényeket az égen. Számos videó és fotó is készült, így aligha lehet egyszerű hamisítással vádolni a videó készítőjét.

Úgy tűnik, hogy az ilyen jellegű fénylő, azonosítatlan repülő tárgyak rendszeresen a nagyobb földrengések, vagy vulkánkitürések helyszínei felett jelennek meg. Mintha csak előre jeleznék a közelgő veszélyt. A legutóbbi, nagyobb japán és euadori földrengések alkalmával is felbukkantak, de az olasz földmozgások előtt is feltűntek. Létüket így nehezen lehet megcáfolni.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes anomáliát videóztak: Elcsúszott felettünk a mesterséges égbolt

Vajon csak egy eddig nem ismert geomágneses jelenségekről van szó, mint ahogyan néhány tudós elme feltételezi? De akkor miért nem használják a jelenséget a lakosság figyelmezetésére… Vagy földönkívüli katasztrófa turistákkal van dolgunk? Esetleg a jövőből érkezett kíváncsiskodók figyelik a borzalmas látványosságokat?

Többekben még az is felmerült, hogy a furcsa imbolygó fények egyfajta földi fegyverek, amelyekkel szándékosan gerjesztenek földrengéseket. Bármi is az igazság, sokan kíváncsiak lennének rá…