Egy argentín nő pár fotót szeretett volna készíteni néhány igen durva viharfelhőről. Lőtt is pár kockát, de amikor visszanázte a fotókat, valami elképesztő dolgot fedezett fel…

Az argentín Feliciano város felett 2017. október 24-én szokatlanul haragos volt az égbolt. Hatalmas viharfelhők kavarogtak felette. Félelmetes és egyben csodálatos látvány volt. Az egyik helyi lakos éppen San Jose parkban sétálgatott, és úgy döntött csinál pár fotót. De arra ő sem számított, hogy olyan jelenséget fog megörökíteni, ami csak a másodperc töredékéig látszik, és az emberi szem számára szinte észlelhetetetlen.




Az egyik fotón ugyanis egy furcsa, az égbe nyúló fényoszlop jelent meg.  Mintha a menyországba vezető létra ragyogott volna rajta. Egyesek úgy gondolják, hogy ez egy másik világ felé vezető feljárat, többek szerint viszont a jelenség az időutazáshoz kapcsolódik.

És ezt észlelted már?  Elképesztő méretű szikla lebegett a felhők közt Peruban

A Facebookon megosztott képet látta egy meteorológus is, aki azt mondja, hogy a fénysugár valószínűleg egy igen ritka természetes jelenség, ami abban a pillanatban jön létre, amikor a hidegfront találkozik melegfronttal. Az pedig, hogy pont akkor kattant a fényképezőgép, csak elképesztő véletlen.

Forrás: realidadregional.com