A hasonló felvételek miatt gondolják sokan kamunak a legtöbb UFO-videót, bár csak egy probléma van vele, nem a legjobb minőségű. A videót készítő férfi mégis azt gondolja, hogy sikerült egy UFO-t lekapnia… Döntsd el, hogy igaza van-e!

Jól kezdődött az idei év Matt Beland számára. Bár munkával telt az egész napja, alkonyatkor azért lazított egy kicsit, és felment a tetőre levegőzni. Ahogy bámészkodott, tekintetet a teleholdra esett, és először azt hitte, hogy káprázik a szeme… a következő pillanatban már a kezében volt a mobilja és rögzítette a különös látványt. Első pillantásra úgy tűnt, mintha a Holdból egy jókora fénylő tárgy válna le.



Persze ha egy ekkora objektum lenne a Hold mellett, alighanem a Föld összes csillagászának feltűnt volna. Így alighanem csak a Hold korongja előtt elszálló ismeretlen objektumról lehet szó, ami a Föld légkörében haladt. Hogy pontosan mi lehetett, senki sem tudja megmondani, mivel eléggé homályos felvételről van szó… Matt mindenesetre meg van győződve arról, hogy egy UFO-t sikerült levideóznia.

És ezt észlelted már?  Őrület: felbukkant a Star Wars Jabbája a Marson

Forrás: ufosightingshotspot