Az utóbbi időkben egyre vadabb elképzelések és elméletek látnak napvilágot. Csakhogy némelyik nem csak légből kapott ötlet alapján születik, hanem igenis van valamilyen igazságtartalma. A különös, sziget méretű és háromszög alakú ismeretlen repülő tárgy valóban felbukkant az időjárási radarok képein…

A megdöbbentő méretű objektum a Csendes-óceánon, a kaliforniai partoktól nagyjából 1000 kilométerre bukkant fel a műholdas időjárási radarok felvételein, és majd 7 órán keresztül látható volt, mielőtt eltűnt volna. A megfigyelést MrMBB333 nevű Youtuber tette, aki mellesleg profi égfürkész, időjárási megfigyelő, és alighanem valami ilyesmi lehet a valódi szakmája is.

A felvételen jól látszódik, hogy valóban felbukkant a felhőtakaróban egy sötét objektum, amely némi jóindulattal nézhető háromszög alakúnak is. Arról, hogy valójában minek lehettünk tanúi, halvány fogalma sincs senkinek, de elméletek persze szép számmal akadnak. A népszerű UFO-vadász például részletesen kifejti, szerinte mi történ…

És ezt észlelted már?  UFO-t fedeztek fel egy Holdkráterben az Apollo 15 filmfelvételein



Scott C. Waring véleménye szerint a sziget méretű objektum egy álcázott földönkívüli űrhajó lehetett, ami eddig az óceán fenekén pihent. Mivel a burkolaton a kiemelkedés után is nagy mennyiségű víz volt, hét órán keresztül kellett vesztegelnie, amíg nagyjából megszáradt. A víz ugyanis az űrbe kilépve pillanatok alatt a külső hajótestre fagyott volna, akadályozva a navigációt és egyéb földönkívüli technológiákat, amelyek megvédik a hajót a külső behatások ellen. Ha jobban belegondolunk, teljesen logikus a dolog.

Ez egy korábbi eset, bár inkább tűnik számítógépes CGI hamisítványnak…

De vajon miért nem vette észre senki az óceánról a hatalmas gépezetet? Erre is könnyű a válasz. Az ilyen méretű idegen űrhajók erőteljes álcázással vannak ellátva, pont azért, mert olyan nagyméretűek, hogy bárki kiszúrná őket már nagy távolságból is. Esetünkben csak azért érzékelték a műholdak, mert nagy mennyiségű víz volt még a burkolatán. Miután ez lecsodogált róla, el is tűnt a képernyőről. Az álcázás 100%-os hatékonysággal működött újra.

És ezt észlelted már?  Viharfelhőkkel álcázták magukat az ufók, de lebuktak!