Peter Cain kutyakiképző azt állítja, hogy olyan kézzel fogható bizonyítékok vannak a birtokában, amelyek azt igazolják, hogy a Nagyláb, vagy másnéven Jeti igenis valós élőlény.

Nagyláb a neve annak a félmetes majomszerű emberszabású lénynek, amelyről legendák szólnak szinte a világ minden táján. A himalájában Jetinek, Észak-Amerikában Nagylábnak, vagy Sasquatch-nak nevezik, de van ausztrál (Yowie) és mongol (Alamasz) megfelelője is a lénynek. Lézetésének bizonyítékául csak szemtanúk beszámolói és a hátrahagyott hatalmas lábnyomai szolgálnak. Ez pedig a tudományos világ számára édeskevés. A lényt így inkább csak népmesei figurának tartják…

Az amerikai Peter Cain azonban már több videót is közzétett a YouTube-on a birtokában lévő lefagyasztott testrészekről, amelyek állítása szerint egy valódi Nagylábú teteméről származnak. A testrészeket az elmúlt 64 évben lefagyasztva tárolták. A kollekció egy levágott jobb lábfejből egy jobb kézből és belső szervekből áll. Ez utóbbiakat formaldehidben tartósították.

És ezt észlelted már?  Valami érdekesre bukkantak a Loch Ness-i tóban!

A mítikus lényt még az apja ejtette el 1953 szeptember 23-án, amikor egy barátjával vadászni indult. A lény a sűrű erdőben bukkant fel és fenyegetően közeledett feléjük. Először csak a levegőbe lőttek, hogy elijesszék, de ettől még jobban feldühödött és tovább szaladt feléjük. Nem volt más lehetőségük, kénytelenek voltak lelőni a különös lényt.

Caine azt állítja, hogy a testrészekből származó mintákat már átadta több tudományos intézetnek, a Cornell Egyetemnek és a Smithsonian Múzeumnak hogy tanulmámyozzák azokat, és alátámasszák a hitelességüket…

“Én vagyok az egyetlen, akinek meggyőző bizonyítéka van arra, hogy létezik a Jeti!” – mondta.

Ennek ellenére többen kétkedve fogadják a megdöbbentő történetét, mert az őrültnek titulált Jeti-vadász több más videót is kitett már az internetre, az egyik szerint például a maszturbáló Jetit látott a háza hátsó kertjében. Még egy jókora lábnyomot és a hátramaradt “matériát” is sikerült levideóznia, majd összegyűjtenie… Ez utóbbit elküldte DNS-tesztre.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes lelet: Ősi idegen megkövesedett koponyájára bukkantak a Marson