Egy különös teória ütötte fel a fejét az összeesküvés-elméleteket kedvelőinek körében, amelyet valaki még egy korabelinek tűnő filmrészlettel is megpróbált alátámasztani…

A sokkoló hír szerint nem Neil Armstrong amerikai űrhajós lépett első emberként a Holdra, ugyanis megelőzte őt néhány szovjet asztronauta, akik később már nem tudtak visszatérni a Földre. A szovjet kormány inkább eltitkolta ezt a tényt, mert kudarcba fulladt a küldetés.

A különös állításokat egy korabelinek tűnő rövidfilm is próbálja alátámasztani, amely bemutatja, amint az űrhajósok egy szovjet zászlót is kitűznek a Holdon. Ezeket a felvételeket is ők készítették és visszasugározták a Földre. A filmet állítólag a KGB egyik titkos archívumban találták, amit mára már széthordtak a korábbi dolgozók…

YouTube-csatorna, ahol a felvétel eredetileg nyilvánosságra került azt állítja, hogy amikor a NASA űrhajósai később rábukkantak a holttestekre és az orosz űrkompra, eltemették őket, hogy ők tűnjenek az elsőknek, akik a Holdra léptek.

És ezt észlelted már?  Idegenek a Holdon! A felvétel, amit a NASA legszívesebben eltűntetne!

Nick Pope, aki UFO-észleléseket és más rejtélyes dolgokat vizsgált a brit védelmi minisztérium számára, azt mondta:

“Ha a szovjetek értek volna oda először, kétségtelenül telekürtölték volna a világot a hírrel, még akkor is, ha az űrhajósaik meghaltak volna odafent.”

A videó több nézője is kétkedését fejezte ki a filmmel kapcsolatban. Azt ugyanis szerintük az 1969-es Apollo misszió alatt készült felvételek manipulálásával alkották meg. Az űrruhák is láthatóan amerikaiak, az oroszoknak akkoriban teljesen másfajta öltözékük volt. Az űrkomp árnyéka is kísértetiesen hasonlít a NASA leszállóegységére. Ilyen egyezés pedig több, mint gyanús.

A nehezen hihető film készítői talán a 2011-ben készült Apollo 18 című horror sci-fi-ből merítettek ihletet, bár ott azért némileg jobban kidolgozták a sztorit a forgatókönyvírók. Itt egy részlet a filmből:

És ezt észlelted már?  Többen is ugyanazt az óriási UFO-t videózták egymástól 1000 km-re

Forrás: express.co.uk