A valószínűségszámítások szerint a harmadik világháború küszöbén állunk, és ezzúttal ez végzetes lehet az emberiség számára.

Colorado Egyetem matematikusa, Dr. Aaron Clauset szerint túl hosszú ideje tart már a viszonylagos béke, az emberiség túl gyorsan szaporodik és hamarosan kirobban a harmadik világháború. A tudós mindezt a valószínűségszámítás eredményeire alapozza. – írja a ripost.hu.Megvizsgálta, milyen gyakoriak voltak a háborúk és milyen méreteket öltöttek, majd szűkebben vizsgálta az 1823 és 2003 közötti időszakot. Azt vette észre, a háborúk ciklikusságot mutatnak, és egy akkora háború, mint amilyen a második világháború volt, átlagosan 205 évente történik.

Ha ez igaz, még annyira nem kell pánikba esni, hiszen akkor még van 132 évünk legalább. Ám a tudós azt mondta, rövidülni fog a béke időszaka, mivel az emberek is változtak, a technika pedig rohamosan fejlődik.

Az összeesküvés-elméletek megszállottjai már félre is verték a harangokat, hogy itt a világvége. Az interneten megjelent írásuk szerint a jelek arra mutatnak, hogy bármelyik pillanatban kirobbanhat az újabb világháború, amely az emberiség végét jelentené. Elméletüket szerintük alátámasztják a megfigyelhető természeti katasztrófák, az áradások, nagy erejű földrengések. Sőt Amerika és Észak-Korea szembenállása is a vég felé mutat.

És ezt észlelted már?  Az űrállomás kamerája felvette: Újabb különös tárgy hagyta el a Földet!