Ismét a Google Earth műholdas térképei buktatták le a földönkívüliek egyik hatalmas anyahajóját, ezúttal a brazil dzsungelben, távol mindentől.

Brazília mindig is a figyelem központjában volt, ha ufóészlelésekről volt szó. A hatalmas háborítatlan őserdők és az Atlanti-óceán közelsége miatt a hely ideális a földönkívüli látogatók számára, hogy elrejtőzzenek a kíváncsi tekintetek elől, és titkos bázisokat hozzanak létre. Bár fejlett technikájuk lehetővé teszi, hogy észrevétlenül mozogjanak a világban, vannak ritka kivételek, amikor ezt mégsem teszik, vagy éppen elromlik valami…

Egy ufóvadász nemrégiben a Google Earth térképeit böngészve felfedezte, hogy Brazília északnyugati részén, Rodonia sűrű őserdejében, hatalmas űrhajó állomásozott. Erről egy videót is készített, amit megosztott YouTube csatornáján az ufóközösséggel is.

A felvételeken, messze az erdőírtásoktól, a háborítatlan őserdőben négy fehér kupolaszerű képződmény látható. Teljesen elütnek a környezettől, vagyis nem természetes tárgyak. Ufológusok szerint pedig nem is emberalkotta építmények. Ki a fene építkezne a dzsungel közepére?

És ezt észlelted már?  Különösen fénylő objektumot fedezett fel a Holdon egy magyar UFO-vadász

A fehér gömbök közt szabályos távolság van, az egyik egy jókora sötét kör közepén helyezkedik el, a többi pedig mellette egyenes vonalban. Lehetséges, hogy a gömbök egyetlen nagy, szivar alakú ufó részeit képezik, és a sötét köt pedig a leszállóhely. Az ufóhívők közt nincs egyetértés ebben a kérdésben. Mások különálló járműveknek gondolják, a sötét kört pedig a fölalatti bázis bejáratának…

A környéken egyébként korábban számos ufóészlelést is nyilvántartásban vettek. Sokan számoltak be élénk, kék fénnyel ragyogó, az égen száguldozó különös járművekről, háromszög alakú ufókról, és egyéb különös jelenségekről.

Az 1970-es években Brazília északkeleti részén éjszakánként partmenti halászfalvakat terrorizálták rejtélyes zöld fénygömbök, amelyek a tenger alól bukkantak fel, és oda is tértek vissza. Miután két halász meghalt egy ilyen találkozás alkalmával, több halászfalu is elnéptelenedett, mert a rettegő lakók elmenekültek. Ezután a katonaság vizsgálódni kezdett a jelenség miatt.

És ezt észlelted már?  Nem hitt a szemének: UFO-flotta húzott el az amatőr csillagász távcsöve előtt

A több hétig tartó kutatás után, mialatt több száz fotót és egyéb bizonyítékot vizsgáltak meg, kiderült, hogy az ufók különböző formájúak, és a méretük is változatos volt. Az egyik fotón látható volt egy nagyjából 100 méter hosszú, szivar alakú ufó anyahajó is, ami kísértetiesen hasonlít, a most felfedezett formációra. Amikor a brazil kormány rájött, hogy miről is lehet szó, titkosították a bizonyítékokat, a szemtanúkat és a vizsgálatban résztvevőket pedig így, vagy úgy, de elhallgattatták.

amazonas ufo

Az ufóvadászokban felmerült, hogy ez talán ugyanaz az anyahajó lehet, mint amit akkor lefotóztak. A földönkívüliek még mindig a környéken rejtőzködnek, a víz alatti és az őserdőben kiépített bázisaikon. Azonban óvakodnak felhívni magukra a helyiek figyelmét. Vajon mi lesz majd akkor, amikor az egyre nagyobb méreteket öltő fakitermelés eléri a rejtett bázis bejáratát?

És ezt észlelted már?  Kamionon szállították az óriási csészealjat az 51-es körzetbe?

A szkeptikusokvéleménye szerint azonban bármi lehet a felvételeken. Nem kell feltétlenül idegeneket, és űrhajókat belelátni mindenbe. Illegális erdőirtók sátrai, vagy akár kokain feldolgozó üzem épületei is lehetnek a különösalakzatok. Ezt egy elmosódott műholdas felvételről lehetetlen megállapítani.

Ha te is megszeretnéd nézni a saját szemeiddel az objektumot, csak keresd meg a következő koordinátákat:  -10,268397, -64,606296