Számos világvége jóslatot hallottunk már az elmúlt években, de eddig mindegyiket túléltük. Azonban az a prófécia, amit a XVI. századi francia asztrológus, Nostradamus tett, úgy fest lassan kezd valóra válni. Bár ez még nem a világvége, de ha beigazolódik, rossz idők jönnek ránk.

Az Iszlám Állam rémtetteit senkinek sem kell bemutatni, mint ahogyan az Európába, a menekültáradattal beszivárgó terrorista sejtek ténykedését sem. Túl sok ész ahhoz sem kell, hogy lássuk, egyre nagyobb a káosz Európa, migránsok által elözönlött országaiban.

Nostradamus próféciái szerint a java még csak most következik…

A francia asztrológus legtöbb jóslata bejött. Előre látta, Napóleont, Hitlert, 9/11-et, és azt is, hogy eljön majd az a nap, mikor egy, a Közel-Keletről érkező szélsőséges iszlamista szervezet próbálja majd uralma alá vonni a keresztény Európát. Ez pedig a harmadik világháború kirobbanását fogja eredményezni.

És ezt észlelted már?  Különös dologra bukkantak egy antarktiszi jéghasadékban

Nostradamus-2

Az express.co.uk szerint Nostradamus állítólagos feljegyzéseiben “egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport” fogja rettegésben tartani a keresztény világot. 

Sokak szerint ez a csoport megegyezik az Iszlám Államal. Az ókori Mezopotámia ugyanis a mai Irak területén feküdt, és az elmúlt években az Iszlám Állam csapatai elsősorban Irak területének nagyrészét igyekeztek megszerezni.

Nostradamus azt jósolta, hogy ez a “szélsőséges csoportosulás rendkívül gonosz tetteket fog elkövetni, zsarnokoskodni fog, követői fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált.”

isis-iszlam-allam

Mindezek bebetőzéseként a jóslat magyarázata szerint 2016-ban fog kitörni a harmadik világháború, ami az Iszlám Állam és nyugati világ között zajlik majd, és 27 éven keresztül fog tartani.

“A harmadik Antikrisztus nagyon hamar megsemmisül majd,
Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani:
Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat száműzik,
Az emberi test vérétől vöröslő víz fogad mindenkit a földeken”

De már nem csak a világvége hívők kongatják a vészjarangot, hanem napjaink biztonságtechnikai szekértő is. Szerintük Európa a 24. óra utolsó perceiben van!

És ezt észlelted már?  Nekünk annyi! Kiderült a világvége új dátuma!

Mára az Iszlám Állam ténykedése sikeresen szembe állította egymással az európai őslakókat és a bevándorlókat. Ráadásul tavaly 300 ezer bevándorló tűnt el a rendszerből csak Németországban, akik mozgását és hollétét nyomon sem tudják követni a hatóságok. Egy hadsereget is kitesz a létszámuk. 

De azért reménykedünk, hogy mint a legtöbb jóslat, talán ez sem lesz igaz! Talán az előre látott jövő nem olyan “kőbe vésett”, mint ahogyan ezek alapján gondoljuk, és van rá mód, hogy változtassunk rajta!

Forrás: ripost.hu