Sok teoretikus azon a véleményen van, hogy a Peru felett a közelmúltban egyre sűrűbben feltűnő különös repülő tárgyak, csakis földönkívüliek lehetnek. De miért éppen Peru felett? Talán pont azért, mert az törénelemünk hajnalán az Andokban volt az ősi idegenek több támaszpontja is. Nazca, Lima, Cuzco, vagy Machu Picchu… és talán jó pár másik is, amelyeket eddig nem fedeztek fel.

Úgy tűnik, hogy 2017-ben Peru került a földönkívüliek figyelmének középpontjába. A Dél-amerikai ufológusok rákaptak az infravörös megfigyelésre, így az UFO-észlelések száma ugrásszerűen megemelkedett. Talán azelőtt is nagy volt az UFO-forgalom az Andok felett, de mivel éjszaka a fényeket keresték, nem vették észre az álcázással közlekedő rejtélyes légijárműveket… Az infravörös kameráknak hála viszont már tisztán látnak.

És ezt észlelted már?  Zölden izzó UFO-konvojt körözött egy arizonai vonat felett

A legfrissebb hőkamerás felvételek még a tudósokat is zavarba hozták. Ugyanis olyan mennyiségű ismeretlen repülő tárgy száguldott keresztül az ország felett 2017 május 8-ának éjjelén, amely még egy földönkívüli inváziónak is beillett volna.

Az elképesztő méretű UFO-flotta kötelékben repült. Az infravörös felvételeken jól látszik, hogy végig tartották a formációt, és igen nagy sebességgel haladtak. Az perui ufológusok szerint is feltűnő, hogy mennyire aktívak lettek az idegenek. Ráadásul a mostai megfigyelés kísértetiesen hasonlít a február 7-i és a 12-i észleléshez, amikor még a Jorge Chávez nemzetközi repülőtér radarjai is észlelték a tucatnyi idegen repülő tárgyat. Az ufológusok befogták a reptéri irányítótorony rádióadását, amelyben megtiltották a pilótáknak, hogy felszálljanak, amíg az azonosítatlan repülő tárgyak el nem hagyják a légteret. A bejövő forgalmat pedig elterelték más repterekre. Majd három óra múltán tudtak csak újra gépeket indítani…

És ezt észlelted már?  Kik, vagy mik lehetnek a rejtélyes, felhőnjáró emberszerű alakok?

Joshue Cornejo és Mario Zegarra perui ufológusok egy infravörös optikával felszerelt távcsővel meg is győződtek arról, hogy az idegenek tényleg a légtérben vonulnak. Míg szabad szemmel semmi sem volt látható, az infravörös készülék minden gond nélkül láthatóvá tette a flottát.

Az ufológusok március 11-én egy sajtótájékozatót is összehívtak, ahol felfedték a különös észleléseiket.

sajtaj

Hasonló flottamozgásokról készült fotók egyébként a Blue Book Projekt 1947 és 69 összegyűjtött dokumentumai közt is szerepeltek.