Egy amatőr videós különös jelenséget örökített meg Új-Zéland felett a napokban… Amikor elkezdte a felvételt, még nem tudta, hogy mi sül ki belőle. A végeredmény még őt is megdöbbentette…

A videós 2017 július 31-én először csak két fényes foltot vett észre az égen Manurewa felett. Gondolta, hogy egy repülőgép lehet, amelynek kondenzcsíkjairól visszaverődik a lemenő nap fénye. A látvány lenyűgözőnek ígérkezett, így elkezdte rögízteni a jelenetet…

Amikor a repülő objektum többször is megállt a levegőben, hogy irányt változtasson, és pár perc múltán egy tűzkígyó borította be az eget, már nem volt biztos a dolgában. – írja a napiufo.hu.

Mindenesetre a kamerát nem tette le, amíg a fénylő tárgy el nem tűnt. A videót megosztotta a közösségi oldalán, ahol parázs vita kerekedett arról, hogy mi lehetett. A legtöbben a videós álláspontján vannak, miszerint aligha lehetett repülőgép, mert az nem áll meg a levegőben menet közben. Ráadásul ennyire kacifántos kondenzcsíkot is ritkán húznak maguk után. 

És ezt észlelted már?  Megbénult az autópálya Kínában: mindenki az ufót videózta

Voltak aki szerint inkább egy UFO lehetett, amely talán megsérült, ezért hagyott maga után lángoló nyomot… Bármi is volt, a felvétel tényleg látványosra sikeredett!