Nemrégiben különös fotóra bukkantak a kutatók a NASA Curiosity marsjárója által küldött képek között. Bár a szakemberek már “áttanulmányozták”, de úgy tűnik ők nem vették észre azt a furcsa lényt, ami átszaladt a rover kamerái előtt… Vagy esetleg valaki szabotálja a NASA-t, és szándékosan hagyta meg a képet az adatbázisban?

Ez a kép a Curiosity Rover bal és jobb oldali fotografikus kamerájával készült marsi idő serint Sol 1294-kor. A NASA számos taktikát alkalmaz a fotói “feljavítására”, például fekete-fehérre konvertálja a képeket, hogy minden nagyjából egyforma színű legyen, hogy minden beolvadjon a környezetbe. Még az oda nem illő tárgyak, vagy esetünkben lények is. Mert bizony ezen a fotón valami állat szerű lény is felbukkan, amint éppen átfut a rover előtt.

És ezt észlelted már?  Végre egy éles fotóra bukkantak a Holdon parkoló UFO-ról

A NASA rendszerint ezeket a képeket átszerkeszti, retusálja, hogy semmilyen életformát ne láthasson rajta az avatatlan szemlélő. De úgy tűnik, hogy ez a fotó valahogy átment a szűrőn. Az apró lény jól kivehető a képen. Látszanak a lábai, a farka, a feje, és a nagy fülei is. De vajon mi a fene lehet? Egy bizarr, élőlényre hasonlító kődarab? Egy marsbéli rágcsáló?

Ha ez a kép valóban a Marson készült, akkor elég gyanús, hogy a hírekkel ellentétben mégis van rajta élet. Ha pedig a Földön fotózták, akkor megintcsak nagy a baj, mert ez azt bizonyítja, hogy a roverek nem a Marson kutatnak, hanem csak a NASA sarkkörön túli bázisa körül fotózgatnak. Erről az elméletről már korábban beszámoltunk. Ez nem az első eset, hogy az önjelölt kutatók valamilyen élőlényre hasonlító formát fedeznek fel a marsjárók fotóin. Bár a NASA tagad, de van erre egy mondásunk: Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!

Forrás: disclose.tv

És ezt észlelted már?  Ilyen sem volt még: pénisz alakú ufót videóztak!