Újabb furcsa, természetellenes objektum került a napokban a NASA Stereo Ahead COR2 napfigyelő műholdjának egyik felvételére. Bár az űrhivatal tagadja, hogy bármi is lenne odakint, mégis újabb és újabb olyan felvételt készítenek az űrben dolgozó műholdjaink, amelyeket igen nehezen tudnak csak kimagyarázni…

Az alábbi felvételt 2017 szeptember 16-án a NASA Stereo Ahead COR2 műholdja készítette. Sokszor érkezik olyan fotó a Földre, amelyeket valami furcsa objektum bukkan fel a Nap közelében, de ez a legutóbbi annyira sziimmetrikus, hogy aligha lehet űrszeméttel, optikai illúzióval, képalkotási hibával magyarázni.




A különös fénylő tárgy ráadásul úgy tűnik, kísértetiesen hasonlít az ókori egyiptomi szárnyas napkorong motívumokra. Ez bizony eléggé elgondolkodtató. Lehet, hogy az ősi egyiptomi papok is láttak már hasonló repülő objektumot, csak sokkal közelebbről, például amikor leszállt a Földön?

És ezt észlelted már?  Ősi bányászat nyomaira bukkantak az Eros kisbolygón

Talán ez a felvétel egy újabb apró bizonyíték arra, hogy az ősi idegenek-elméletben lehet valami igazságtartalom. Vajon hány ókori vésett, faragott szimbólumról hisszük, hogy valami teljesen mást jelent?