A ruhátlannak tűnő, görnyedt hátú földönkívüli lény, a legnagyobb lelki nyugalommal sétálgatott az erdő fái között, abban a hitben, hogy senki sem látja. Nem számolt azonban a háztetőről videózó kíváncsi fickóval, aki csak egy jó panorámaképet akart csinálni a vidékről…

A különös szürke bőrű lény jól kivehető a felvétel kinagyításakor. Világosan látszik, hogy nem lehet emberi lény, hiszen felsőteste extrém módon görnyed, karjai pedig feltűnően hosszúak. A lapos fejet már meg sem említjük. Inkább tűnik valamiféle humanoid hüllőnek, mint emlősnek. Többen úgy vélik hogy ez a gyíkszerűnek tűnő lény egy úgynevezett reptilán.
Az összeesküvés-elméletek szerint ennek a földönkívüli fajnak több tagja már beépült az emberek közé, és a legmagasabb kormányzati és katonai körökben mozognak. Remek álcázóképességükkel mindenkit megévesztenek, olyan embernek hiszik őket, mint bárki mást. Néha azonban a földi kamerák átlátnak az álcán. Ilyenkor készülnek furcsa, elmosódott, zavaros képek egy-egy ismert emberről, ahol úgy tűnik nem önmaga… ezt aztán a technika hibájával magyarázzák, illetve a legtöbb esetben az ilyen felvételek ki sem mennek adásba, kivéve az élő tudósításokat.

És ezt észlelted már?  Az idei év eddigi legbénább ufó videója

Bár nem derül ki sem az, hogy hol, sem pedig, hogy mikor készült az alábbi videó, és ez gyanakvásra ad okot a felvétel eredetiségét illetően, de a fák közt felbukkanó lénytől kiveri a víz az embert. Mert mi van akkor, ha mégis igazi a lény és valódi a videó?