A ruhátlannak tűnő, görnyedt hátú földönkívüli lény, a legnagyobb lelki nyugalommal sétálgatott az erdő fái között, abban a hitben, hogy senki sem látja. Nem számolt azonban a háztetőről videózó kíváncsi fickóval, aki csak egy jó panorámaképet akart csinálni a vidékről…

A különös szürke bőrű lény jól kivehető a felvétel kinagyításakor. Világosan látszik, hogy nem lehet emberi lény, hiszen felsőteste extrém módon görnyed, karjai pedig feltűnően hosszúak. A lapos fejet már meg sem említjük. Inkább tűnik valamiféle humanoid hüllőnek, mint emlősnek. Többen úgy vélik hogy ez a gyíkszerűnek tűnő lény egy úgynevezett reptilán.




Az összeesküvés-elméletek szerint ennek a földönkívüli fajnak több tagja már beépült az emberek közé, és a legmagasabb kormányzati és katonai körökben mozognak. Remek álcázóképességükkel mindenkit megévesztenek, olyan embernek hiszik őket, mint bárki mást. Néha azonban a földi kamerák átlátnak az álcán. Ilyenkor készülnek furcsa, elmosódott, zavaros képek egy-egy ismert emberről, ahol úgy tűnik nem önmaga… ezt aztán a technika hibájával magyarázzák, illetve a legtöbb esetben az ilyen felvételek ki sem mennek adásba, kivéve az élő tudósításokat.

És ezt észlelted már?  Idegen szonda pásztázta a várost a New York-i Buffaloban?

Bár nem derül ki sem az, hogy hol, sem pedig, hogy mikor készült az alábbi videó, és ez gyanakvásra ad okot a felvétel eredetiségét illetően, de a fák közt felbukkanó lénytől kiveri a víz az embert. Mert mi van akkor, ha mégis igazi a lény és valódi a videó?