Bár a napokban furcsamód több űreszköz, műhodak, űrteleszkópok és robotok is meghibásodtak, azért rengeteg adatot küldtek még a Földre a zavar előtt. Ezek közt bukkantak egy, már ismerős dologra a Nap közelében, ami egyáltalán nem megnyugtató.

Újabb különös felfedezést tett kedvenc UFO-vadászunk, Scott C. Waring. Miközben gyerekeket tanít angolra Thaiföldön, fél szemét folyamatosan a marsjárók és a napfigyelő műholdak weboldalain tartja, hátha kapás lesz. Ez általában be is jö neki. Most például kiszúrt egy szinte Föld méretű különös objektumot a SOHO napfigyelő műhold fotói közt.

Csak megnyugtatásképpen mondja, hogy Föld méretű, mert valójában jóval nagyobb dologról van szó. És hogy mi lehet ez a rejtélyes tárgy? Ezt is elárulja.

És ezt észlelted már?  Nézd meg 2017 három legprofibb hamis UFO-videóját




Azt írja, hogy egy örökéletű idegen faj állt neki a Napunk közelében bolygó méretű űrhajót építeni. Elmélete szerint ez nem is olyan bonyolult dolog. Elég csak kiadni a parancsot egy intelligens robotnak, hogy építsen űrhajót, megadni a méreteit és egyéb követelményeket, aztán csak várni , hogy elkészüljön. A robot épít tíz másik robotot, azok pedig szintén építenek 10 másik robotot, és pillanatok alatt több millónyi robot kezd munkálkodni az építésen. Egy részük eközben nyersanyagot gyűjt, például a Napból… Egy bolygóméretű hajó építése akár több millió évig is eltarthat, de mivel a megrendelő örökéletű, ideje annyi van, mint a tenger…



De félretéve a önjelölt UFO-vadász őrült elméletét, a NASA SOHO szondái valóban furcsa objektumokat fotóznak rendszeresen a Nap közelében. Bár a szkeptikusok szeretnék belemagyarázni a digitális hibákat, a sugárzás közbeni adatvesztést, vagy az erősen elhasznált kamerák optikáinak sérüléseit, nem lehet az összes észlelésre ráhúzni ezeket a sablonokat. Sokan úgy vélik valóban valamiféle intelligens földönkívüli faj szipkázhatja rendszeres időközönként a Napunk energiáját, amit egy közeli féreglyukon keresztül szállítanak saját világukba…

És ezt észlelted már?  Bizonyítékot találtak az ősi idegenek létezésére Peruban