Különös, vakító fényjelenséget figyeltek meg több alkalommal az egyik japán vulkán közelében, majd felbukkantak az UFO-k is. Egyes feltételezések szerint az idegenek átjárónak használják a geológiailag aktív területek  gravitációs anomáliáit…

Manapság az aktívnak nyilvánított vulkánokat webkamerák figyelik éjjel-nappal, hogy ha valami történne, gyorsabban lehessen figyelmeztetni a közelben lakókat. Így van ez Japánban is, ahol a Sakurajima hegyet is több kamera tarja szemmel. 2018. június 20-án éjjel a vulkán lábánál furcsa, vakító fényjelenség bukkant fel, és több kisebb világító repülő tárgy is megjelent felette.




A felvételen jól látható, hogy az erős, vakító fény egyre erősödik, majd halványulni kezd. A vulkán közelében már többször is megfigyeltek ismeretlen fényeket és furcsa repülő tárgyakat is. 2011-ben hasonló fényjelenséget rögzítettek, 2013-ban pedig rejtélyes repülő tárgyakról szólnak a beszámolók.

És ezt észlelted már?  A Földről is látszik a rejtélyes holdbéli torony...

Egyes elméletek szerint a közelgő földrengések és vulkánkitörések olyan gravitációs torzulásokat hozhatnak létre, amelyek akár féregjáratokat is létrehozhatnak egy kis rásegítéssel pár pillanatra. Ez több, mint elegendő egy nagy sebességgel haladó jármű, például egy kisebb földönkívüli űrhajó átjuttatására egyik világból a másikba.

A 2011-es felvétel végén ráadásul világosan látszik, hogy a ragyogó fény eltűnésének pillanatában valami ijesztően nagy sebességgel száguldott elő belőle…

Talán az idegenek, vagy a jövőben létező leszármazottaink ezeket az anomáliákat használják fel térugrásra, vagy időutazásra Semmi sem elképzelhetetlen.