Az egyik népszerű összeesküvés-kutató furcsa videót kapott az egyik követőjétől. A Hold előtt egy hatalmas, ismeretlen sötét tárgy repül át, a kamera pedig pont felvette.

A következő különös felvételt Mrmb333 önjelölt klíma-káosz kutató és összeesküvés-teoretikus YouTube-csatornájára küldte egy amatőr csillagász. Az infók szerint a videó 2018. december 21-én készült. A felvételen tisztán kivehető, amint a telihold fényes korongja előtt egy igen nagy méretű sötét tárgy halad át. Az egész nem tartott tovább néhány másodpercnél, ebből következik, hogy a távoli tárgy sebesség igencsak nagy lehetett.



A sötét objektum mérete a Holdhoz képest elég nagy. Ha csak egy műhold lett volna, aligha takart volna ki ennyit égi kísérőnkből, ha egyáltalán látszódott volna a felvételen. Repülőgép pedig biztosan nem lehetett, mert annak azért bárki felismeri a formáját. Vajon egy hatalmas űrkőzet, egy mini hold kering a Hold körül, esetleg egy eddig eltitolt jókora űrbázis? Netán rejtőzködő UFO került a videóra?

És ezt észlelted már?  25 éve nincs magyarázat a rejtélyes óceán mélyi hangokra