Július utolsó napjaiban különös fények bukkantak fel Kína egyik déli tartományában, Guangdongban. Mielőtt azonban tömeghisztéria tört volna ki, sietve kiadtak egy közleményt a nép megnyugtatására. Ettől függetlenül sokan gondolják azt, hogy földönkívülieket láttak, még ha börtön, vagy átnevelő tábor jár is érte…

Valójában fogalmunk sincs, hogy nézhet ki egy idegen űrhajó, tekintve, hogy egy másik bolygó lényei soha nem jelentkeztek be, hogy műszaki kiállításon mutassák be járműveiket. De amikor az égbolton megmagyarázhatatlan fény jelenik meg, az első, amire gondolunk, hogy idegenek. Ez valahol természetesnek tűnik, tekintve azt a tényt, hogy az UFO-k a média ábrázolásaiban gyakran világító karácsonyi dekorációhoz hasonlóan tűnnek fel.

Természetesen a YouTube-on nyoma sincs ennek a kínai dolognak, ezért a videót ITT nézheted meg.

Fotó: Weibo

A titokzatos színes fények 2020 július 25-én jelentek meg egy kínai nagyvárosban, közvetlenül a felhőkarcolók felett. A képeken a vörös, a sárga és a zöld foltok szétszórtan látszólag véletlenszerű alakban bukkantak fel. A bizarr jelenet fotóit megosztották a kínai Weibo közösségi médiaplatformon, ahol a foltokat „UFO-khoz” és „idegen űrhajók”-hoz hasonlították.

És ezt észlelted már?  Átjáró nyílt egy párhuzamos világra a Nagy Hadronütköztető felett!




A 2020-ban bekövetkezett különösebbnél-különösebb dolgok után az új fajok Földre érkezése sem lenne olyan meglepő, ám a Shenzhen meteorológiai iroda gyorsan megállította a Kína elleni földönkívüli inváziótól való félelem terjedését. (Biztosan nincs benne a Kommunista Párt, vagy a Központi Bizottság keze, és aligha gyakoroltak politikai nyomást szerencsétlen időjósokra…)

A szervezet a légköri jelenséget fényoszlopokként azonosította, amelyek általában hidegebb éghajlaton fordulnak elő, amikor a fényforrások, mint például a Nap, a Hold vagy az utcai lámpák fényét visszaverik a levegőben lebegő jégkristályok. Ez különösen ritka a jelenség a trópusi Sencsen égboltján, ahol a napi hőmérséklet 34 °C.

Fotó: Weibo

A helyi időjárás-ügynökség magyarázta:

„Ezeket „meleg esti fényoszlopoknak” nevezzük. Szigorú légköri feltételek között alakulnak ki, még ritkábban, mint a szokásos fényoszlopok. Ezek megkövetelik az alacsony és közepes szintű felhők hiányát, valamint csak a magas tengerszint feletti felhők létezését. Jégkristályoknak is jelen kell lenniük. A fenti feltételek egyikének hiánya azt jelenti, hogy a jelenség nem jöhet létre.”

Szóval fényoszlopok, abból is a legritkább fajta. Természetesen. Semmi földönkívüli dolog, pláne nem ufók… Aha…

És ezt észlelted már?  Bosszút áll az Ördög fája, ha hozzá érsz!