Ismét felbukkant az egyik legnépszerűbb UFO-vadász, aki pár hónapja hirtelen visszavonult, és most azt állítja, hogy ősi piramisokra bukkant egy műholdas felvételen. Ráadásul mélyen a víz alatt.

Úgy tűnik nem bírta ki kedvenc hobbija nélkül az egyik legismertebb összeesküvés-gyártó UFO-vadász Scott C. Waring, és ismét beindította internetes oldalát. Egyik legfrissebb cikke szerint a Bahamák mellett fekvő New Providence sziget partjai közelében az óceán alján két elsüllyedt ősi piramis is található. Bizonyítékként a Google Earth műholdas fotóit mutatta be, amelyeken valóban látszik két gyanús struktúra. Oldaléleik 100 méter körül lehetnek, magasságuk nagyjából hatvan méter.


“A piramisokat alkotó vonalak könnyen megkülönböztethetők, és számomra azt bizonyítják, hogy a legközelebbi szigetet korábban hasonlóan fejlett civilizáció lakta, mint az aztékok.”




És ezt észlelted már?  Ismeretlen eredetű felvillanásokat észlelnek világszerte...

Az egyik objektum a gíza piramisokra hasonlít, míg a másik inkább a maja lépcsős piramisokra hajaz tört éleivel. Még Tyler Glockner, a kéteshírű UFO-kutató is igazat adott kollégájának. Szerinte nyilvánvalóan nagyon régiek a piramisok, de a vízben eltöltött ki tudja hány ezer év ellenére elég jó állapotban vannak. Talán pont az konzerválta őket, hogy a víz alá kerültek és nem voltak kitéve a karibi éghajlat szeszélyeinek.

A térség már évtizedek óta amúgy is az ősi rejtélyekkel foglalkozók kedvelt célpontja. Számos elképesztő, nem hivatalos régészeti felfedezést tettek már itt az amatőr kutatók. Itt vannak például az 1990-es években felfedezett 6000 éves rejtélyes romok, amelyeket Kuba partjai mentén fedeztek fel a búvárok..

És ezt észlelted már?  Megtalálták Kína első császárának palotáját

De a közeli Bimini sziget mellet szintén a víz alatt fellelt, az ismeretlenbe vezető, hatalmas kövekből kirakott út is közismert a témával foglalkozók körében. Egyes elméletek szerint a körzetben egykor egy magasan fejlett civilizáció létezhetett. Sokan ezt az elsüllyedt Atlantisszal azonosítják. Annnyi különös vízalatti emlék bukkant már fel a karibi szigetvilágban, de a tudományos világ feltűnő módon nem foglalkozik velük.




Hogyan kerültek a víz alá az ősinek tűnő romok?

Természetesen erre is vannak teóriák. Például a legutóbbi jégkorszak végén a világtengerek szintje mintegy 120 méterrel megemelkedett az elolvad vastag jégtakarónak hála. Ha létezett is egy korai fejlett civilizáció, aligha a hegytetőkre építkeztek. Valószínúleg a kellemesen sík, tengerparti környezetet favorizálták, ahol ráadásul közel volt a halban gazdag vízfelület és kikötőket is építhettek… alighanem ez lett a vesztük is a jégkorszak végén.

És ezt észlelted már?  UFO-t fedeztek fel egy Holdkráterben az Apollo 15 filmfelvételein

Japán, a Nagy-Britannia és franciaország közt elterülő terület, a karibi szigetvilág, a Fekete-tenger partmenti vizei és ki tudja még a világ hány pontján bizonyosodott már be, hogy rengeteg ősi település épült az egykori tengerpartokra, amelyek most mélyen a víz alatt vannak… Ha a múltunkra valóban hiteles válaszokat keresünk, akkor bizony le kell ereszkednünk a tengerek mélyére és ott kell kutakodnunk…

Források: ufosightingsdaily.com, ancient-code.com