A YouTube-ra feltöltött klipen egy bizarr objektum látható, amely fényes nappal száguldozott az égen. Nem csoda, hogy videóra is vették…

A „Now You Know” összeesküvés-elmélet csoport YouTube-csatornáján látható felvétel mostantól a legforróbb vitapont az UFO-hívők és idegen rajongók körében. A 2018. június 14-én Franciaországban felvett rövid klipen világosan látszik a bumeráng, vagy inkább patkó alakú tárgy, amely a napfényben száguldozott az égen.

Többek szerint érdekes, hogy a videóban észlelt objektumnak olyan alakja volt, amely nagyon hasonlít a „Prometeus” című hollywoodi sci-fi filmben ábrázolt idegen járműhöz. A felvételt később az egyik legnépszerűbb UFO-kutató, Tyler Glockner is megosztotta YouTube oldalán, ahol pillanatok alatt, több mint 355 000 megtekintést kapott.




Amint a klip elterjedt a világhálón, az összeesküvés-elmélet gyártók azt sugallták, hogy ezek az ismétlődő UFO-megfigyelések arra utalnak, hogy a világ vezető kormányai titkos projekteket futtatnak a háttérben, és ennek keretében meglepően fejlett légijárműveket tesztelnek.

És ezt észlelted már?  Őrületes sebességgel húzott át a Föld légkörén egy ismeretlen tárgy

Az idegenek szerelmesei a földön kívüli létezés szilárd bizonyítékaként tekintenek erre a megfigyelésre. Annak ellenére, hogy a szkeptikusok az objektumot csak egy magasan repülő drónnak tartják, állításuk nem sok vizet zavar, mert egy egyszerű drón nem képes ilyen nagysebességű légi manőverek elvégzésére.