Már vagy hat éve kering a neten az a különös videófelvétel, amelyen egy amerikai katona próbálja egy rögtönzött előadás keretében meggyőzni társait a földönkívüliek létéről. Egyikük szerencsénkre felvette a mobiljával a felettébb érdekes sztorit…

A felvételen szereplő amerikai katona állítólag több évig élt földönkívüliek közt, annak a titkos csereprogramnak a részeként, ami az amerikai kormány és a földönkvüliek közt van érvényben. A videó még 2012-ben készült, de most érdekes módon ismét felbukkant az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalakon.

A katona kétféle földönkívüli fajjal került kapcsolatba, a kicsi-, és nagyszemű szürkékkel, akik gyakori szereplői az ufólógus történetekben és főként klónokként, vagy biorobotokként jellemzik őket, illetve “magas fehérekkel” is találkozott.

A katona szerint az idegenek is oxigént lélegeznek be, mert a bolygójuk légköre nagyban hasonlít a Földére. De mivel egy bináris naprendszerben kering, két nap világítja meg, a levegő így sokkal szárazabb.

És ezt észlelted már?  Kísérteties, elhagyatott helyek a nagyvilágban




Beszámolója szerint létezik egy harmadik földönkívüli faj is, egy hüllőszerű életforma (Reptiliánok?), amely a szürkék ősi ellenségeinek számítanak. Ráadásul ezek a hüllőszerű lények beépültek a földi társadalmakba. Természetesen embernek álcázva.

“Ezek a dologok (a hüllők) itt vannak, hatalmasak, körülbelül 180-200 cm magasak, és azok, amiket láttam, nagyon erős testfelépítésűek.”

Egy hatalmas háborúról is mesél, amely a Reptiliánok és a szürkék között zajlott, s ebben a szürkéknek majdnem sikerült eltörölniük a gyíklényeket. De csak majdnem. A túlélők a Földre menekültek, és történelem hajnalán istenként imádták őket a korai civilizációk. Majd amikor ellenségeik rájuk találtak, álcázni kényszerültek magukat, és napjainkig az emberi társadalmak vezető pozícióit foglalják el.



A katona szerint a földönkívüli csereprogram nagyon hasonlóan zajlott le, mint a Harmadik típusú találkozás c. film. Az akkori amerikai elnök szerint Steven Spielberg a film történetével szinte “fejen találta a szöget”. A titkos Majestic 12 program keretében 12 embert küldtek az idegenek bolygójára, akik végül 13 évet töltöttek odaát. Cserébe ugyanennyi idegen lény érkezett hozzánk is.

És ezt észlelted már?  UFO-baleset a foci-vb közelében, robbanás rázta meg az orosz sztyeppét

Emellett még számos érdekes dolog is szóba került, például hogy Jézus nem volt idegen lény, ez még a földönkívüliek szerint is erős túlzás, illetve az emberiség DNS-ét 68 alkalommal manipulálták az őskor óta… Ráadásul minden amerikai elnök tud a felsorolt dolgoról…

Hogy miért került ismét elő a videó, nem tudni, de érdekes egybeesés lehet, hiszen nemrégiben derült ki, hogy egy igen érdekes alakú aszteroida tart a Föld felé, talán pont az, amiről a katona beszélt, és valójában a Reptiliánok álcázott űrhajója…