A különös felvételeket egy 34 éves apuka készítette, miközben madarakat fotózott. Sokak szerint valahogy így nézhet ki egy UFO, amikor térugrást hajt végre…

A 34 éves Bret Harrison Jones észak-karolinai kertjében fotózta a madarakat, de valami olyasmi is felvett, amire nem számított. Később így mesélt az esetről:

„Kint voltam a kertben és a madarakat fényképztem. Körülbelül egy órát töltöttem el így, mielőtt úgy döntöttem, hogy bemegyek a házba, ekkor vettem észre egy apró villanást a szemem sarkából. Abban a pillanatban arra gondoltam, hogy biztosan a nap fénye csillant meg egy magasan szálló repülőgépen. Rögtön arra fordítottam a kamerát, hátha valami érdekesség sül ki a dologból, és lőttem egy sorozatot.”



A fotókat később visszanézte, kinagyította, és meghűlt az ereiben a vér. Nem repülőgép volt rajta. De szerény ismeretei szerint talán nem is földi eredetű dolgot vett fel a kamerájával.

“Nem tudom, mi volt az, és azt sem, hogy földi, vagy inkább idegen gép lehetett-e. Elős pillantásra hengeres tárgynak tűnt, de lehet, hogy korong alakú volt, csak éppen síkból láttam. Azonban a két hajtóműszerű fényesebb folt jól kivehető rajta. Talán éppen térugrást hajtott végre…”

A fotókból készólt videót feltöltötte a közösségi oldalára, és pillanatok alatt 40 ezren nézték meg. Sokan osztják a férfi véleményét, miszerint nem evilági járműről lehet szó. Már csak azért sem, mert az egyes elemzések szerint a különös jármű alighanem a légkörön kívül volt a felvételek idején.

És ezt észlelted már?  UFO-baleset a foci-vb közelében, robbanás rázta meg az orosz sztyeppét