Bár a kutatók szinte minden évben újra és újra megfejtik a francia látnok jósversikéit, mégis mindig tudnak valami újat mondani. Lássuk mit olvastak ki a Nostradamus rejtélyes próféciáiból a 2018-as évre!

Franciaországban 1555-ben egy Nostradamus nevű orvos titokzatos versikéket kezdett el írni. Csak kevesen tudták, hogy a férfi IX. Károly francia király udvari orvosa, pestisdoktor, gyógyszerész, asztrológus, és látnok is egyben. Jövendöléseit nem hozhatta nyilvánosságra, mert könnyen eretnekséggel vádolhatták volna, így versbe öntötte azokat, és csak azok érthették, akik ismerték a titkosított információkhoz a kódot. Könyvét “Les Propheties” címen ki is adták, azóta pedig a jövőt fürkészők egyik Bibliája lett.

A versikéket annyiféle módon értelmezik, ahányan olvassák. Sokak szerint a már elmúlt és a jövendő időkre is vannak benne próféciák. Nostradamus többek közt előre látta a francia forradalmat, Hitler rémuralmát, és a 911-es terrortámadást is az ikertornyok ellen. Szinte az egész világtörténelem legfontosabb eseményeit megjósolta.

És ezt észlelted már?  Ezt benézte a NASA: Világvégét okozhatnak a most felfedezett aszteroidák

Annak ellenére, hogy állítólag az 1555-ös kiadás után rengeteg hamisítvány jelent meg Nostradamus könyvéből kiegészítve számos hamis versikével, most is sokan azon munkálkodnak, hogy kiolvassák a rejtélyes sorokból a közeljövő eseményeit.





De mit mond Nostradamus 2018-ra?

A kutatók szerint a Nostradamus sok szörnyű eseményt látott 2018-as évre is. A próféta állítólag azt írta, hogy a halottak felkelnek majd a sírjukból, és a Föld nemzetei közötti nagy horderejű változásokkal szembesülünk majd. Emellett olyan hatalmas természeti katasztrófák fogják sújtani a világot, amilyeneket még nem láttunk. A legrémesebb jóslata azonban az, amelyben leírja, hogy fog lezajlani a III. világháború. Egyes elemzők szerint ennek kezdetét 2017-re tette, vagyis már alaposan benne vagyunk a dolgok sűrűjében.

És ezt észlelted már?  Minimum négy évünk van és itt az új jégkorszak!

A nagy háború Franciaországból indul majd el és Európa minden nemzetére kiterjed. Hosszú és rettenetes lesz mindenki számára. 27 éven keresztül zajlik majd. Végül nem sokan maradunk, akik az utána következő békét élvezni fogjuk. Ez alatt a 27 év alatt szinte minden elképzelhető borzalommal szembesül majd azt emberiség, kezdve a nukleáris terrorizmustól, a természeti csapásokon, földrengéseken, vulkánkitöréseken, szökőáron át az űrből érkező, majd becsapódó kisbolygókig.

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen előrángatott versikéit vagy félreértelmeztk vagy rosszul fordították le, világszerte emberek milliói szilárdan hiszik, hogy Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt.

Ezek után már csak abban reménykedhetünk, hogy mégsem olyan pontosak azok a jóslatok…