A mexikóiak kedvenc ufós weblapja a misterio.tv különös videót kapott nem régiben a facebookon keresztül. Ezen egy harmadik típusú találkozás szemtanúi lehetünk…

A videóval kapcsolatban csak annyi derült ki, hogy szeptember 20-án rögzítették este 20.30-kor, Mexikóban, valahol Acapulco környékén. A helyszín egy vidéki hacienda (farm), ahol csirkék szaladgálnak az udvaron és egy fészer szerűség alatt fiatalok beszélgetnek. Ahogy a kamera a környéket pásztázza, egyszer csak felbukkan rajta egy földönkívüli lény, amint az embereket figyeli.

A következő körben azt láthatjuk, amint a lény éppen távozik és eltűnik a növényzet között. A fészerben ücsörgők is észlelik a fura látogatót és rohanva erednek a nyomába, jókora husángokkal a kezükben…



Az idegen entitás biológiai felépítése, összhangban áll a tipikus “kicsi szürke” idegenékkel, kétlábú, kicsi izomtömeggel, nincs látható ruházata, a feje sokkal nagyobb az emberénél, hosszú karjai vannak és ​​feltűnően nagy szemei.

És ezt észlelted már?  Kiborultak a falusiak, amikor elkezdődött a földönkívüliek inváziója a falu szélén...

A videó közzététele után a mexikói ufóvadászok sok jelentést kaptak egy hasonló lény felbukkanásáról Mexikó különféle pontjain.

Egyelőre nem akarnak véleményt mondani a videó hitelességéről, de szerintük aligha elképzelhető, hogy valaki nyilvánvaló cél nélkül hamisítson egy ilyen felvételt.

Nekünk persze vannak kétségeink, például a felvételen látható digitális jelzések közt feltűnik a dgt cam 51-es jelzés. Miért pont 51-es, mint az 51-es körzet? Rejtett utalás? A videó textúrája is kísértetiesen hasonlít egy bizonyos videószerkesztő szoftverek vizuális effekt-tárában található mintázatra. Egyáltalán manapság még vannak olyan kamerák, amelyek ilyen textúrával veszik fel a videót? A kamera vertikális mozgása is gyanús, hiszen a rögíztett kamerák nem lengenek ki fel-le mozgás közben. Ezért inkább tűnik úgy, hogy egy ember vette fel egy videó kamerával, amire később tették rá a digitális jeleket és a secu-kamera szerű sávos textúrát. A lény pedig arányaiban inkább tűnik egy beöltözött embernek, mint valódi földönkívülinek.

És ezt észlelted már?  Rajtakapták az alakváltó ufót, amint gabonaköröket csinál

Persze ennek ellenére, lehet hogy tévedünk és valóban egy igazi földönkívüli toppant be a világ végén található lepukkadt farmra, ahol menő biztonsági kamerával figyelik a csirkéket…