Egyes összeesküvés-teoretikusok szerint nem csoda, hogy az idei nyáron  szinte sosem látott erősségű hőhullámok sújtották bolygónkat. Egyik elméletük szerint javában folynak az időjárást módosító tevékenységek világszerte.

A Föld körül keringő számtalan időjárásfigyelő műholdnak köszönhetően, manapság már a teljes bolygót lefedő radarképek, hőtérképek és felhőmozgásokat előre kiszámító alkalmazások léteznek. Az interneten keresztül pedig bárki nyomon követheti a Föld globális időjárási rendszerét. A mikrohullámú időjárási térképeket akár valós időben is nézhetjük. Ezek tanulmányozása közben bukkantak az önjelölt kutatók különös anomáliákra.

A furcsa, néhány pillanatig tartó, hatalmas, hullámszerű jelenségek általában az Antarktisz irányából érkeznek. A folyamatosan örvénylő színes foltok közt, teljesen idegenszerűnek tűnnek, vagyis arra gyanakodnak, hogy mesterséges eredetűek, és mi más lehetne a céljuk, mint a globális időjárás manipulálása.

És ezt észlelted már?  Gyanús felvétel: Holografikus lézertechnikával vetítik fölénk az égboltot




Hasonló anomáliákat már korábban is észeleltek, és nagyrészt a déli kontinens irányából érkeztek. Így adott a feltételezés, hogy ha létezik olyan szerkezet, amivel befolyásolni lehet az időjárást, akkor azt az Antarktiszon üzemel, méghozzá a Siple szigeten.

A napokban egy az atlanti óceánon található kis szigetről is elindultak a jól ismert hullámformák. A mindössze néhány kilométer nagyságú Annobón sziget Nyugat-Afrika partjainál fekszik. Egy reptér, egy kisebb település, egy kikötő és egy 700 méter átmérőjű kiszáradt tó található rajta. A sziget nagyrészét pedig természeti rezevátumnak nyilvánították. Szintén ideális hely egy időjárás szabályzó állomás elrejtésére.



Az Atlati-óceánon Hawaii mellett is felbukkantak az anomáliák, amelyek jól láthatóan a Dél-Kínai tenger környékét és az USA keleti partvidékét célozták meg. Hong Kong közelében pár napja ki is alakult a Manghut tájfun, amely letarolta a Fülöp-szigeteket.

És ezt észlelted már?  Hátborzongató alakú fénykisülést rögzített az időjárás figyelő kamera

Felmerül a kérdés, hogy mi lehet az időjárás manipulálásának oka. Természetesen a pénz és a hatalom. Egy aszály sújtotta ország behozatalra szorul, egy természeti katasztrófa súlytotta ország pedig segítségre. Ha pedig ilyesfajta nehézségekkel foglalkozik egy ország, eszébe sem jut esetleg világpolitikával foglalkozni… De figyelem elterelésre is kiváló egy természeti katasztrófa. Míg a világ azzal foglalkozik, nem szúr nekik szemet a világ másik végén zajló egyéb dolgok…