A dán televízió egyik reptéri interjúja alatt egyszerűen eltűnt egy, a háttérben álldogáló nő. A fél internet azon pörög, hogyan történhetett! Rögtön beindult az elméletgyár! Időutazó? Álcázott idegen lény? Szellem?

A tévénézők és az internetes társadalom értetlenül áll a jelenet előtt. Sehogyan sem jönnek rá, hogyan, és hová tűnt a repülőtéri interjú közben a háttérben álldogáló nő, miután egy pillanatra egy másik utas elsétál előtte, bőröndjeit tolva egy kézikocsin. A következő másodpercben a nő már nincs ott. De nem volt nyoma, hogy elment volna bármerre is.

Az interjúrészlet hatalmas érdeklődést keltett a Redditen, de még a Youtube-ra is tucatnyian felrakták. Gőzerővel indult be az elméletgyártás.

Sokan azzal magyarázzák a rejtélyes eltűnést, hogy a nő időutazó, esetleg egy földönkívűli, aki elteleportált a helyszínről, vagy csak egyszerűen láthatatlanná vált egy álcázó berendezés segítségével.

Annak ellenére, hogy a legtöbb internetes felhasználót sokkolta a hátborzongató felvétel, sokaknak az a meggyőződése, hogy ez kőkemény bizonyíték a földönkívüliek létezésére.

És ezt észlelted már?  Hátborzongató lény leselkedett a kirádulók után egy holland erdőben

Persze mi sem maradunk ki az ötletelésből: Szerintünk prózaibb magyarázata is lehet a nő eltűnésének. Például annyi, hogy a képen áthaladó poggyászos nő mögött, ugyanabba az irányba, ugyanakkora sebességgel távozott, így pont takarásban maradt, amíg eltűnt a képről.

A legviccesebb hozzászólás a videóhoz csak ennyi volt:

“Eltűnt? Na és? Minden eltűnik a reptéri poggyászkiadónál. “

Mindeközben az interjúalany nem is sejti, hogy élete legnézettebb interjúját adta. Persze aligha tudja bárki is, hogy ki ő, és miről beszélt közben…

Forrás: thesun.co.uk