Éppen élő adásban demonstrálta Samantha Cristoforetti olasz női űrhajós a Nemzetközi űrállomáson, hogyan működik az ablakon a védőlemez, miközben odakint elhúzott egy azonosítatlan objektum.

A még 2015-ben készült felvételt az UFO-vadászok szerint a NASA próbálta eltussolni.

Ennek ellenére 2017 március 21-én mégis felkerült az internetre a földönkívüli-hívők legnagyobb örömére. Szerintük ez olyan bizonyíték az idegenek létezésére, mint egy bűntény helyszínén hagyott füstölgő pisztoly. Nehéz figyelmen kívül hagyni.

A megdöbbentő felvételen Samantha Cristoforetti, az Európai Űrügynökség olasz űrhajósa éppen azt mutatta be, hogyan kell működtetni az ISS  ablakain a redőnyt. Eközben mögötte az űrben átrepült egy azonosítatlan repülő objektum. 

Hogy nem űrszemét, vagy az állomásról levált jégdarab volt, arra a tárgy mozgása a bizonyíték. Ugyanis nem egyenes vonalban haladt, hanem menet közben váratlanul megváltoztatta az irányát. 

És ezt észlelted már?  Rejtélyes fényvillanást fotóztak a Marson

Az eredeti felvételt, amelyből kinagyították az ominózus részt, itt tekintheted meg!

Egyes feltételezések szerint a földönküliek már évek óta figyelik a Nemzetközi űrállomást, néha pedig elég közel merészkednek… Néhány ilyen kényes pillanatot már az ISS élőben nézhető külső kamerái is rögzítettek…

ISS-UFO

Más elméletek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy valamiféle élőlények repkednek az ISS körül. Tavaly az oroszok meg akarták tisztítani az űrállomás külső napelemeit, mert csökkent a teljesítményük. Eközben azt tapasztalták, hogy nem elkoszolódtak, hanem planktonok kezdtek burjánzani rajtuk. Az űrben!

iss urhajosok

Könnyen lehet, hogy az űreszköz közelében felűnő fényes gömböcskék, vagy fonalszerű jelenségek mégsem ufók, hanem ismeretlen élőlények, plaktonok, férgek, és egyéb életformák, amelyek az űrben lebegnek, mint valami hatalmas óceánban…

És ezt észlelted már?  Valami készül: UFO-flottát észleltek több európai ország felett is

plankton 2

A NASA kerek-perec kijelentette, hogy ilyesmiről szó sincs. Űrszemét, jégdarabok, a kemrák lencséin csillogó páracseppek, vagy unatkozó tinédzserek által manipulált videók gerjesztik csak az effajta híreszteléseket…

Bár teljesen mindegy, hogy mit mondanak: ha semmit, akkor az beismerés. Ha tagadják, akkor meg leplezni próbálják az igazságot.