A kutatók már egy ideje gyanakodtak rá, hogy egy portál, vagy úgynevezett féreglyuk található a Nap közelében, amelyen a galaxis távoli pontjáról származó idegen űrhajók érkeznek a Naprendszerünkbe. A SOHO napfigyelő műholdunk úgy tűnik le is fotózta a hihetetlen eseményt…

Az egyik amatőr idegen-vadász, aki folyamatosan búvárkodik a SOHO napfigyelő felvételei között, hihetetlen felfedezést tett 2017 márciusában. Az észlelésről még egy videót is közzétett Paranormal Crucible elnevezésű YouTube csatornán. A nemhivatalos megfigyelők már évekóta pusmognak arról, hogy rendszeresen hatalmas ismeretlen objektumok bukkannak fel a Nap körül. Az állításuk alátámasztására a SOHO és más műholdak felvételeit használták, amelyek mindenki számára elérhetőek az interneten keresztül.

fereglyuk

Ezeken az látszik, hogy gyakran jelenik meg a képeken egy gigantikus, kocka alakú tárgy. Eleinte sokan csak képhibának gondolták, de olyan gyakorisággal bukkant fel a felvételeken, ráadásul más-más szögből, hogy aligha lehet csak adatátviteli hiba… Ez után merült fel a gyanú, hogy féreglyuk lehet a Nap közelében, hiszen ha Naprendszeren át érkeznének hasonló méretű és alakú tárgyak, azt kiszúrnák a műholdjaink.

És ezt észlelted már?  Egy asztrofizikus azt állítja: "Az intelligens idegenek nem humanoidok"

A “kutatók” ezután már tudták, hogy mit keressenek… és sikerült is megtalálniuk azt a pillanatot idén márciusban, amikor egy ilyen kocka alakú űrbázis éppen megérkezik a féreglyukon át. A műhold egyetlen képkockáján látszik csak az esemény… A mérete is elképesztő, majdnem 200 km az élhosszúsága. Az objektum ezután eltűnt, vagyis bekapcsolt az álcázása. A féreglyuk pedig felszívódott. Az elméletek szerint nem állandó átjáróról van szó, hanem mesterségesen létrehozott kapuról, amelyhez a Nap energiáját használják fel. A másik vége éppen ezért, feltételezhetően egy másik csillag közelében lehet.

Forrás: ufosightingsdaily.com