Már lassan meg sem lepődünk, ha valami különöset fedeznek fel a Marson az önjelölt kutatók. Ezúttal azonban egy akkora UFO-roncs került képbe, ami mellett nehéz lenne elmenni.

Természetesen az infók nem a NASA-tól származnak, hanem egy önjelölt UFO-vadász és marsi régésztől, Scott C. Waringtól. Ő rendszeresen tanulmányozza a Marsról érkezó fotókat és minduntalan felfedez valami olyasmit, ami szerinte hasonlít valamire. Ezúttal a Google Mars alkalmazás segítségével kutakodott egy kicsit és észre is vett újfent valami különöset.

A Mars egyik hatalmas kráterében egy furcsa, rikító kék színű, korong alakú UFO hever. Mellette tisztán látható, hogy a talaj megfeketedett, talán a becsapódás után keletkezett tűzben.



Scott C. Waring videójában így kommentálja a dolgot: „Ez egy UFO, amely lezuhant a Marson. Úgy néz ki, mint egy vastag korong alakú űrhajó, és furcsa, hogy senki sem szerkesztette ki a Google Mars-ból. Robbanás és égés nyomait láthatjuk körülötte, ez biztos jele annak, hogy ez a jármű ténylegesen becsapódott.”

Ráadásul ez a kék, UFO-nak tűnő tárgy nem is kicsi. Nagyjából 2 km átmérőjű lehet.

És ezt észlelted már?  Féreg mászott elő a talajból a marsjáró kamerája előtt

Videója alatt számos érdeklődő kifejtette véleményét. Volt, aki szerint ez nem UFO, hanem éppenséggel egy hatalmas lyuk a Mars felszínén, ahol belátunk egy idegen bázisra. Mások viszont arra gondoltak, hogy a talajban rejtőző nagy mennyiségű jeget próbálják a földönkívüliek felszabadítani valamiféle enegriasugárral. Ha józanul gondolkodunk, és elvetjük, hogy UFO-ról van szó, a kék anomália inkább tűnik valamiféle tónak, amelynek kipárolgásai nedvesítik meg a marsi szélben a környező talajt… Már ez az opció is érdekes kérdéseket vet fel…

Bármi is az, igen messze van tőlünk és még jó pár évig kell várnunk, hogy egy hozzáértő szakember is megvizsgálja közelebbről.

Forrás: www.express.co.uk