Szinte megbénultak a közösségi oldalak Malajziában… Még a helyi rendőrfőnök is kikelt magából, de lehet, hogy csak felsőbb nyomásra, közleményt adott ki az esettel kapcsolatban. Vajon tényleg csak egy jól sikerült kamuvideó, vagy valóban egy hatalmas UFO-anyahajó figurázott a maláj égbolton?

2016 szeptember 2-án különös videó bukkant fel a maláj közösségi oldalakon. A posztoló a malajziai Nemzeti Hírügynökséget (BERNAMA) adta meg forrásként, és a sporthírek közé csempészte az elképesztő felvételt.

“Kuala Krai felett egy ismeretlen repülő tárgyat videóztott egy helybéli. Az U.F.O. városközpont közelében lebegett néhány percig…”

Az egy perc 25 másodperces videó tanúsága szerint a Kuala Krai városa felett hatalmas UFO-anyahajó jelent meg. Megtett egy nagy kört, majd eltűnt. Állítólag szinte a város összes lakója látta a hatalmas ismeretlen járművet, nehéz is lett volna nem észrevenni…

“Az incidens szemtanúi egyértelműen állítják, hogy a város felett feltűnt idegen jármű néhány percig tartózkodott csak a környéken… Tett pár kört, majd eltűnt a szemük elől. Áldozatokról nem érkezett jelentés.”

A helyi közösségi oldalak szinte összeomlottak, annyian voltak kíváncsiak a videóra, ráadásul a sajtó is felkapta. Az esetre Kuala rendőrkapitánya, Supt Abdullah Roning is kénytelen volt reagálni. Azt nyilazkozta, hogy a rendőrség nem kapott semmiféle bejelentést azonosítatlan repülő tárgyról.

“Hogy miért terjed ilyen viharos gyorsasággal ez a videó, senki sem tudja, mint ahogy azt sem, hogy miért hamisítana valaki ilyesmit…”

Az ufóportálok szakértői szerint, ha valódi a felvétel, (mert miért ne lenne az), akkor egy álcázás nélküli UFO-anyahajót láthatunk rajta. Ilyen, és ehhez hasonló hatalmas járművek tartják megfigyelés alatt a Föld szinte összes vidékét. Több elmélet is született már arról, hogy az idegenek már régen megszállták a bolygónkat. Sokkal korábban, mint ahogyan azt bárki gondolná. A Földet zónákra osztották, amelyeket állandó felügyelet alatt tartanak. Óriási anyahajók állomásoznak a zónák felett, amelyeket időnként kisebb járőrhajók hagynak el a rutinfeladataikat végezve. A legtöbb UFO-észleléskor ezeket látják a szemtanúk.

Az anyahajók igen fejlett, több lépcsős álcázóberendezésekkel vannak felszerelve. Ha az egyik elromlik, működésbe lép a következő rendszer. Azonban úgy tűnik lassan kezd elöregedni a gépparkjuk, hiszen az utóbbi években egyre több bejelentés érkezik ufófigyelő szervezetekhez hatalmas, álcázás nélküli idegen járművek felbukkanásáról…

És ezt észlelted már?  Rejtélyes fotó érkezett a Marsról! Itt az idegen élet bizonyítéka?

Forrás: pakdin.my